Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

7 maart 2019: Eerste Ambassadeurswerkconferentie Intelligente Infra

Willen we als Grond-, Weg- en Waterbouwsector succesvol blijven, dan moeten we antwoorden geven op de maatschappelijke uitdagingen die nu spelen, met name op het gebied van klimaat en energie, slimme en groene mobiliteit, circulaire economie en bereikbare en leefbare steden.

Met dit uitgangspunt startte de organisaties; Heijmans, Dura Vermeer, Rijkswaterstaat, TBI, Arcadis, VolkerWessels en BAM in 2016 het marktinitiatief ‘Intelligente Infra’. Binnen dit programma delen aannemers, ingenieursbureaus en Rijkswaterstaat (partijen die actief zijn in de GWW-sector) hun kennis, ervaring en visie en werken samen gericht op de maatschappelijke uitdagingen van de toekomst. De Stuurgroep Intelligente Infra heeft in de afgelopen twee jaar nauw samengewerkt bij de ontwikkeling van het gedachtegoed wat heeft geleid tot de Sectorvisie. Inmiddels hebben ook Boskalis, Movares en Witteveen & Bos zich aangesloten bij het marktinitiatief ‘Intelligente Infra’ en zijn ze de Sectorvisie gaan ondersteunen. Het moment is aangebroken om het gedachtegoed uit deze Sectorvisie verder uit te dragen.

De Ambassadeurs van Intelligente Infra hebben een belangrijke rol in het uitdragen van dit gedachtegoed binnen de eigen organisaties en de gehele sector. Vanuit uit de bovengenoemde deelnemende partijen, maar ook vanuit andere bedrijven zijn inmiddels een grote en nog groeiende groep ambassadeurs benoemd. Op 7 maart 2019 heeft de eerste groep Ambassadeurs op de KNVB-campus een werkconferentie gehouden, waarin zij meegenomen zijn in het gedachtegoed van de Sectorvisie en zelf ook aan het werk zijn geweest om na te denken over de toekomst van de sector en de rol die zij daarin willen spelen. Daarnaast gingen ze ook het gesprek aan met Theo Winter (Dura Vermeer), Kees Buursink en Benny Nieswaag (Rijkswaterstaat) die namens de Stuurgroep aanwezig waren.

Op 18 april 2019 organiseren we de tweede ambassadeursconferentie met een aantal Stuurgroepleden om hier een vervolg aan te geven. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om betrokken te raken bij Intelligente Infra en/of je als Ambassadeur aan te melden. Dit kan door contact op te nemen via info@bureaudebont.nl.

Ambassadeurs 7 maart

Ruben Verbaan (Dura Vermeer)
Niels Koperberg (Dura Vermeer)
Thomas Braamhaar (TBI)
Celeste Martens (TBI)
Max van den Berg (Rijkswaterstaat)
Stephanie Lamerichs (Witteveen en Bos)
Jeroen Nuijten (BAM)
Joost van Gils (Heijmans)

Ambassadeurs 18 april

Klaas Jan Visser (BAM)
Femke Zevenbergen (Boskalis)
Berwich Sluer (Boskalis)
Pieter Vellinga (Van Gelder)
Mink Jaap Ypema (Van Gelder)
Tim van Dijck (Witteveen en Bos)
Peter de Groot (Strukton)
Gert Jan Braas (VolkerWessels)
Pascal Mousset (Rijkswaterstaat)
Paulus Eckhardt (Ballast Nedam)
Gerwin v.d. Hoek (Mourik)
Geert Schelpe (Heijmans)

Op de foto van links naar rechts:

Niels Koperberg (Dura Vermeer), Celeste Martens (TBI), Stephanie Lamerichs (Witteveen en Bos), Thomas Braamhaar (TBI), Max van den Berg (Rijkswaterstaat), Joost van Gils (Heijmans), Theo Winter (Dura Vermeer – Stuurgroeplid), Jeroen Nuijten (BAM), Cees van Buchem (facilitator), Willem de Bont (Bureau de Bont – Stuurgroeplid) en Ruben Verbaan (Dura Vermeer)