Selecteer een pagina

Bouwen aan organisaties

Voor bedrijven in brede bouwsector creëert Bureau de Bont structuur in organisaties en projecten en is hierbij primair gefocust op de ontwikkeling van mensen. Hierbij staat het behalen van het resultaat altijd voorop. Afhankelijk van de behoefte is er dan een organisatieontwikkelaar, procesbegeleider, projectleider, tendermanager, coach, trainer, auditor of interim medewerker nodig.

QHSE

Wij geloven dat het succes van organisaties wordt bepaald door duidelijke keuzes in de balans tussen ‘structuur brengen’ en ‘ruimte bieden’. Een effectief kwaliteitsmanagementsysteem helpt u om deze balans te maken. Het borgt de organisatorische randvoorwaarden voor medewerkers en teams, en zorgt ervoor dat medewerkers maximaal klantgericht kunnen werken en een optimale bijdrage kunnen leveren aan het bedrijfsresultaat.

Opleiden

Bureau de Bont leidt al jarenlang professionals in Bouw en Vastgoed op. Alle opleidingen vormen maatwerk, en kunnen qua vorm, duur en inhoud worden aangepast aan de specifieke wensen van onze opdrachtgevers.
Naast het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen bieden we ook ondersteuning bij het ontwerpen van lerende organisaties en het stimuleren van leerprocessen tussen organisaties. Laat u inspireren door de voorbeeld opleidingen op de website.

Tender- en Accountmanagement

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in het verwerven van opdrachten en contracten. Daarmee leveren we een substantiële bijdrage aan hun continuïteit. Wij doen dat door aan de ene kant tenderafdelingen verder te professionaliseren door het tenderproces aan te scherpen of de mensen te versterken. Aan de andere kant zijn wij in tenders succesvol actief als tendermanager, -strateeg, EMVI-coördinator of reviewer.

Projectrollen

Wij helpen (project)organisaties in de bouw & infrasector met het beheerst uitvoeren van complexe projecten door het vervullen van verschillende rollen in uw projecten. Om (technisch) complexe projecten goed te kunnen ondersteunen beheersen onze mensen de verschillende aspecten van projectmanagement. Zodat wij vanaf morgen uw projectteam kunnen aanvullen met de gevraagde expertise en daadkracht.

Referenties

 

 

Wilt u vrijblijvend een uurtje met ons sparren?