Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

De Beleids-Battle

Oh help, we moeten weer jaarplannen maken!

In Nederland hebben we weer een geweldige zomer achter de rug. Qua weer waanden we ons af en toe in mediterrane sferen en op sportief gebied konden we ons extra verwarmen aan de prestaties van Max Verstappen, Tom Dumoulin en Kiki Bertens. Als we de parallel trekken met onze organisaties gaan we in de komende maanden weer het trainings- en wedstrijdschema opstellen voor 2019, in de vorm van plannen en doelstellingen tijdens beleids- en strategiesessies. Dit is net zo goed topsport, maar helaas een wedstrijd waar het enorm lastig is om een actief publiek bij aanwezig te krijgen of te laten participeren.

Wil je het dit jaar anders doen en de organisatie actief betrekken bij de ontwikkeling van gedragen jaarplannen, doe dan de Beleids-Battle! De Beleids-Battle is een interactieve manier om een beleids- en strategiesessie vorm te geven waarbij jaardoelstellingen naar concrete plannen worden doorvertaald. Als proef op de som hebben we als Bureau de Bont eind vorig jaar zelf de Beleids-Battle gedaan. Dit resulteerde in een leuke competitieve middag die bijdroeg aan het teamgevoel, out-of-the-box ideeën & plannen en een gedragen jaarplan!

Wat levert het op?

De Beleids-Battle heeft een unieke actieve opzet, wat garant staat voor een leuke middag. Het concept zorgt voor:

  • Actieve betrokkenheid van medewerkers in de beleids- en planvorming, wat bijdraagt aan de commitment en de beleving van de doelen en plannen in 2019
  • Vernieuwende ideeën & inzichten
  • Teamvorming
  • Presentatie- en pitchvaardigheden van de medewerkers
  • De Battle zorgt ervoor dat iedereen een podium krijgt en dat ook de medewerkers aan het woord komen die normaal wellicht niet het hoogste woord hebben

Hoe werkt de Beleids-Battle?

De Beleids-Battle bestaat uit meerdere rondes waarin verschillende teams tegen elkaar strijden. Door middel van pitches, stemmingen en het centraal stellen van verschillende vragen per ronde, worden de onderwerpen steeds concreter uitgewerkt.

Iets voor uw organisatie?

Bent u ook competitief ingesteld, wilt u ook graag collega’s betrekken bij het concretiseren van het beleid voor 2019, maar zoekt u nog een leuk concept om dit te doen? De Beleids-Battle is dan wellicht iets voor uw organisatie. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie met Gertjan Wessels of Sanne Huisman.

Gertjan Wessels

Gertjan Wessels

Sanne Huisman

Sanne Huisman

Senior organisatieontwikkelaar