Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

De Projectmanagement 2.0 applicatie

Als organisatie in de bouwsector weet u als geen ander dat afspraken over projectuitvoering van belang zijn om uw projecten soepel en succesvol te laten verlopen. In de praktijk is het echter een uitdaging deze afspraken goed te borgen met elkaar. Het is dan belangrijk deze projectuitvoering op een beheerste manier in de praktijk te brengen. Het inrichten & uitvoeren van goed projectmanagement is daarom van groot belang.

Het is daarnaast vaak lastig om objectief informatie te krijgen over de status van uw projecten en de voortgang van projectafspraken. De praktijk is namelijk veelal weerbarstig. Zou het daarom niet mooi zijn als u een instrument in handen heeft die uw projectafspraken, bijvoorbeeld nu vastgelegd in uw kwaliteitssysteem, verbindt met een digitaal projectdossier en u real-time van informatie voorziet over de voortgang van uw projecten?

Wij komen graag bij u langs om een demonstratie te geven van onze digitale projectmanagementapplicatie. Wij hebben dit speciaal voor de bouwsector ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in uw sector. Onze oplossing is gebaseerd op de laatste technologie en koppelt relevante informatie aan concrete projecttaken. Uw medewerkers hoeven bijvoorbeeld niet meer te zoeken naar de juiste documenten en hebben altijd toegang tot de juiste digitale projectmappen waar u de informatie wenst terug te vinden. Daarnaast kunnen uw medewerkers met de applicatie de voortgang van hun taken makkelijk bijhouden waardoor u vanaf uw eigen werkplek inzicht krijgt in de projectstatus van al uw projecten.

Hebben we uw interesse gewekt?

Bekijk de Brochure Projectmanagement 2.0 voor aanvullende informatie over onze digitale oplossing.

Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak met ons maken voor een persoonlijke demonstratie via 033-4556030 en vragen naar Warner Schumacher, Martijn Scheijde of Kristen Wokke. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij Bureau de Bont.

Warner Schumacher

Warner Schumacher

Organisatieontwikkelaar

Martijn Scheijde

Martijn Scheijde

Managing consultant

Kristen Wokke

Kristen Wokke

Managing consultant