Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Even voorstellen…

Beste lezer, graag stel ik mijzelf aan u voor.

Afgelopen jaren heb ik door mijn studies, stages en werk veel ervaring opgedaan binnen de zorgsector (ziekenhuizen en VVT) en dit heeft er toe bijgedragen dat ik inzicht heb in wat zich op de werkvloer afspeelt. Ik ben erachter gekomen dat er veel behoefte is aan duidelijke sturing en ondersteuning door de voortdurende veranderingen die plaats vinden binnen deze sector.

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de zorg en wat mensen beweegt binnen organisaties. Vanwege deze reden ben ik begonnen met de studie psychologie. Echter miste ik hier de koppeling met de praktijk en was ik tot de conclusie gekomen dat ik een aantal jaar directe patiëntenzorg wilde leveren om deel uit te kunnen maken van het primaire proces. Ik ben toen gestart met de opleiding verpleegkunde en heb dit met plezier afgerond. Ik merkte dat ik meer en meer geïnteresseerd raakte in veranderprocessen binnen de zorg. Ik zag dat er veel weerstand kon zijn bij medewerkers als er veranderingen plaats vonden en zag hoe het management hier op inspeelde. De kwaliteit werd hier in mijn ogen niet altijd beter van. Natuurlijk dacht ik: ‘’Dit kan anders!’’. Daarom viel mijn keuze al snel op de master Healthcare management, waarbij kwaliteit & veiligheid, organisatiegedrag, financiën, centrale patiëntenzorg, (technologische) innovaties, strategie & overheid centraal staan. Om de koppeling met de zorg te behouden heb ik naast deze master een aantal jaar als verpleegkundige gewerkt en ben ik daarna gestart op het Hartcentrum (afdeling procesmanagement en planning) waar ik een aantal adviesrapporten geschreven heb m.b.t. het optimaliseren van processen. Het gaf mij energie om te komen tot een mooi eindresultaat samen met de medewerkers en opdrachtgever en gesprekken met hen aan te gaan.

Bij Bureau de Bont zet ik mijn kennis en vaardigheden in bij het implementeren van kwaliteitsmanagementsystemen en het geven van diverse trainingen. Ik benader situaties hierbij multidisciplinair, met enthousiasme en mijn nieuwsgierigheid levert in elk project een positieve bijdrage. Heeft u een vraagstuk op één van deze gebieden? Dan kom ik graag met u in contact.

Tel: 06-83579094
Email: a.vanschie@bureaudebont.nl

Andrea van Schie