Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Hoe bouw ik een sterk merk?

Benieuwd hoe jouw vakgenoten in marketing & verkoop in de zorg succesvol zijn? Hen te ontmoeten en tegelijk kennis op te doen rond het thema “hoe bouw ik een sterk merk?”. Kom dan naar de netwerkbijeenkomst op 29 november a.s. Tussen 15:00 uur en 18:00 uur ontmoet je vakgenoten, discussieer je over de ingrediënten van een sterk merk, een succesvolle zorgverkoopcampagne en positionering van zorgverkoop en marketing binnen een Zorg- en Welzijnsorganisatie. Neem vooral je eigen case mee!

Een sterk merk! Globaal bekeken zijn er drie kenmerken van een sterk merk. Als eerste geldt de in te nemen breinpositie. Is de beïnvloeding van de positie terug te brengen naar 1 of 2 buzzwoorden? Als tweede spreek je over associaties rond je merk, diensten. Kun je die laten landen als een emotionele trigger? En als derde: wat is je bericht, eenduidige boodschap, is deze consistent doorgevoerd in al je handelingen?  Onze gastspreker komt uit de Jeugdzorg en neemt ons mee in zijn creatie en realisatieproces.

De bijeenkomst begint om 15:00 uur, we zullen rond 18:00 uur afronden. De locatie is het BdB-huis, Koningin Wilhelminalaan 12 te Amersfoort. Bij ons op het terrein zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Ons kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. (5 minuten lopen vanaf station Amersfoort)

Voor deze bijeenkomst worden geen kosten in rekening gebracht en je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@bureaudebont.nl of telefonisch: 033-4556030. We verwachten een stevige opkomst dus reserveer tijdig. Kom je met meer dan 1 persoon, meld dit dan s.v.p. bij je aanmelding.