Selecteer een pagina

Kwaliteitsmanagement

Wij geloven dat het succes van organisaties wordt bepaald door duidelijke keuzes in de balans tussen ‘structuur brengen’ en ‘ruimte bieden’. Ruimte voor medewerkers om binnen de structuur en procesinrichting die er is hun talenten, competenties en kwaliteiten succesvol in te kunnen zetten. Een effectief kwaliteitsmanagementsysteem helpt u om deze balans te maken. Het borgt de organisatorische randvoorwaarden voor medewerkers en teams, en zorgt ervoor dat medewerkers maximaal klantgericht kunnen werken en een optimale bijdrage kunnen leveren aan het bedrijfsresultaat.

Dienstverlening

Al onze diensten zijn maatwerk. Hieronder enkele voorbeelden van onze diensten:

i

Certificering

Wij helpen u om een bepaald certificaat te behalen en te behouden. Zowel binnen de Bouwsector als de Zorgsector hebben we in de afgelopen jaren gewerkt met diverse soorten certificaten.

v

Procesmanagement

We kijken samen met u wat de ambities zijn van uw organisatie, wat er al wordt gedaan en wat er verder wat betreft organisatierichting en –inrichting nog nodig is.

U

Quick scan

Een scan die door ons wordt uitgevoerd en aangeeft of u (al) in aanmerking komt voor een bepaald certificaat.

Audit-services

Wij bieden ondersteuning bij zowel het uitvoeren als het organiseren van audits door trainingen, bijscholingsdagen, advies, coaching-on-the-job en praktische ondersteuning.

Zorg

Sanne Huisman

Sanne Huisman

Senior organisatieontwikkelaar

Bouw

Kristen Wokke

Kristen Wokke

Managing consultant

Vraag nu de Quickscan aan

Wij komen graag in een gesprek tot de noodzakelijke stappen voor (her)certificering en structuur.

Referenties

 

 

Wilt u vrijblijvend een uurtje met ons sparren?

 

 

     

     

     

    Vul uw gegevens in en wij nemen contact op om een vrijblijvend gesprek in te plannen en de eerste stap te zetten voor (her)certificering en structuur.