Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Marktvisie, ook in jouw praktijk of project

‘Ja leuk die Marktvisie, maar wat kan ik er concreet mee doen?’

Als “bouwers van Nederland” excelleren we door betrouwbaar, aanspreekbaar en inspirerend te zijn. We werken samen voor burgers en bedrijven aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

De keten heeft in de Marktvisie ambities verwoord om in gezamenlijkheid een aantal uitdagingen in de branche het hoofd te bieden. Aspecten als duurzaamheid, samenwerken en vooruitstrevendheid worden hierin geraakt. Er zijn reeds vele voorbeeldprojecten waarin we bezig zijn de ambities te realiseren en de Marktvisie als startpunt is genomen. In ons dagelijks werk blijkt het echter niet altijd eenvoudig deze ambities waar te maken. Waar moeten we nu beginnen?

Waarschijnlijk bent ook u het eens met de Marktvisie, maar wellicht vraagt u zich wel af wat u er concreet mee kunt doen. Of u vraagt zich af wat u in uw project kunt organiseren om meer inzicht te krijgen in de belangen van de contractpartner. ‘Hoe gaan we samenwerken?’ en ‘Welke acties ga ik samen met mijn OG/ON oppakken om de uiteindelijke kwaliteit centraal te stellen?zijn ongetwijfeld vragen die wel vaker bij u opkomen.

Als de Marktvisie en daarin ook de samenwerking belangrijke thema’s zijn binnen uw project en u daaraan een boost wil geven, dan is wellicht de Samenwerkingskalender een waardevol instrument. In de Samenwerkingskalender concretiseren we specifieke momenten waarin de Marktvisie centraal staat.