Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Ondernemende senior trainer die helpt onze trainingsbusiness uit te bouwen

Heb jij een commerciële drive, een ondernemend karakter, ervaring met training geven en voel je je thuis in de wereld van de zorg en de bouw? Dan krijg je bij ons de vrijheid om onze trainingsbusiness uit te bouwen, om trainingen te ontwikkelen en om zelf trainingen op hoog niveau te geven.

Over Bureau de Bont

Wij zijn een hoogwaardig organisatie-ontwikkelingsbureau met een sterke focus op de sectoren bouw, infrastructuur en zorg. Naast advies bieden we organisaties ook een grote verscheidenheid aan trainingen en opleidingen. Dat doen we onder andere met in-company maatwerktrainingen, functiegerichte leer- en ontwikkeltrajecten en individuele coaching. Het betreft met name functiegerichte competenties zoals projectmanagement, time management, kwaliteit, verkoop, communicatie of ontwerpmanagement. We sluiten aan bij actuele thema’s die bij de doelgroepen spelen, zoals nieuwe regelgeving, kwaliteitseisen of marktontwikkelingen.

De uitdaging

We willen graag onze markt uitbreiden en onze positie versterken. Daarvoor zoeken we een senior trainer die zich ook bezighoudt met het ontwikkelen van trainingen, het verkopen ervan en het accountmanagement. Wij geloven dat deze combinatie heel waardevol is. Omdat je zelf de zwaardere trainingen geeft, ervaar je de behoefte van de klant in de praktijk en kun je daarop inspelen met de verkoop en productontwikkeling. Een specifiek onderdeel van je functie is het beheren en uitbouwen van onze HR-netwerken in de zorg en in de bouw/infra. Voor deze netwerken organiseren we geregeld interessante activiteiten, waardoor we top-of-mind blijven bij deze belangrijke relaties. Bovendien leer je zo uit de eerste hand welke vragen er spelen bij de doelgroep.

Profiel

We zoeken een duizendpoot, dat beseffen we heel goed. Iemand die communicatief en commercieel sterk is, ondernemend is, graag trainingen geeft en zowel de bouw- & infrasector als de zorg interessant vindt.

Je past het beste in ons team als je je hierin herkent:

  • ondernemend en ambitieus;
  • creatief en oplossingsgericht;
  • zeer klantgericht, luistert goed naar de klantvraag en kan deze vertalen in een relevant aanbod;
  • een teamplayer die graag spart met deskundige collega’s;
  • minimaal 7 jaar relevante werkervaring, in commercie, HR en/of training;
  • didactisch inzicht, ervaring met het opzetten en/of geven van trainingen.

Wat we je bieden

Je komt terecht in een zeer gedreven team van inhoudelijk sterke professionals die altijd open staan voor overleg en samenwerking. We hebben prachtige klanten in de top 50 van de bouw-, infra- en zorgsector. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werkzaamheden vorm te geven en uit te bouwen. De combinatie van verkoop, relatiebeheer, productontwikkeling en trainen zorgt voor een prettige afwisseling van werkzaamheden.

Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform de standaarden in de organisatieadviessector.

Interesse?

Dan maken we graag kennis met je. Graag ontvangen we je CV en motivatie (c.koster@bureaudebont.nl). Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kristen Wokke, Oscar Schneider of Martijn Scheijde via telefoonnummer 033–4556030.