Selecteer een pagina

Accountmanagement in de Zorg & Welzijn – Verdiepingsthema ‘Relatiebeheer & Accountplannen’

26 november 2019

450,00 (excl. btw)

Het thema zorgverkoop is voor veel organisaties niet nieuw meer. De invloed van een sterk en succesvol verkoopproces op de continuïteit van de organisatie wordt door steeds meer organisaties herkend en erkend. Als vervolg op de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn organiseert Bureau de Bont 3 losse verdiepingsdagen waarin we verder inzoomen en aan de slag gaan met specifieke thema’s van Accountmanagement.

Relatie is de basis van samenwerken! Daarmee een essentieel onderdeel van accountmanagement in zorg en welzijn. De uitdaging zit vaak in het behouden, versterken en benutten van de relaties. Hoe pak je dat goed aan?

Effect voor deelnemer en organisatie

  • Je hebt de belangrijkste informatie van jouw account overzichtelijk in kaart gebracht.
  • Je bent in staat focus aan te brengen in het relatiebeheer waardoor je je tijd optimaal benut.
  • Je hebt zicht op de richting die je op wil met de accounts die je in kaart hebt gebracht en welke acties hiervoor nodig zijn.
  • Je hebt geoefend met accountplannen als ondersteunend instrument voor het verkoopproces.

In het kort

Wanneer?

26 november 2019
(09.00 – 16.30 uur)

Investering

€ 450,- (excl. btw)

Doelgroep

  • Deelnemers van de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn.
  • Oud-deelnemers van de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn.
  • Ervaren accountmanagers die zich willen verdiepen in het Relatiebeheer & Accountplannen.

Ben je meer op zoek naar het versterken van de ‘soft skills’ en persoonlijke kant (drijfveren, presentatie) van het relatiebeheer, dan is mogelijk de verdiepingssessie ‘Onderhandelen & Presenteren’ wat voor jou.

In de verdiepingsdag Relatiebeheer & Accountplannen ligt de focus op het bieden van structuur in het accountmanagement. Het maken en toepassen van accountplannen is hierin een grote succesfactor. Tijdens deze dag gaan we voor één van jouw accounts een accountplan uitwerken. Met elkaar lopen we de verschillende bouwstenen van een accountplan door en passen we dit direct toe op jouw account. Daarnaast zoomen we in op slimme instrumenten om het relatiebeheer met jouw klanten en stakeholders optimaal te onderhouden en verder uit te bouwen.

Ben je al aangemeld voor de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn? Daar valt al één verdiepingsdag naar keuze onder. Je hoeft je daar niet alsnog voor aan te melden.

Wil je graag de verdiepingsdag Relatiebeheer & Accountplannen apart of als aanvulling op de leergang volgen? Schrijf je dan in via de inschrijfknop rechts op deze pagina.

Heb je vragen of wil je advies welke training of ondersteuning past bij jouw vraag, uitdaging of ambitie? Neem contact op met  Jesper van der Waal of Marleen Leermakers.

Neem ook een kijkje op onze website: http://www.accountmanagementindezorg.nl/