Selecteer een pagina

Accountmanagement in Zorg & Welzijn – Verdiepingsthema ‘Samenwerken in netwerken’

4 december 2019

450,00 (excl. btw)

Het thema zorgverkoop is voor veel organisaties niet nieuw meer. De invloed van een sterk en succesvol verkoopproces op de continuïteit van de organisatie wordt door steeds meer organisaties herkend en erkend. Als vervolg op de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn organiseert Bureau de Bont 3 losse verdiepingsdagen waarin we verder inzoomen en aan de slag gaan met specifieke thema’s van Accountmanagement.

Termen als partnership, netwerken, ketenzorg, hoofd- en onderaannemerschap zijn niet meer weg te denken in de zorg en welzijn. Al dan niet opgelegd door externe factoren. Vandaag de dag is succesvolle samenwerking nodig om de continuïteit van je organisatie te garanderen. Welke positie neemt jouw organisatie in?

In het kort

Wanneer?

4 december 2019
(09.00 – 16.30 uur)

Investering

€ 450,- (excl. btw)

Doelgroep

  • Deelnemers van de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn.
  • Oud-deelnemers van de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn.
  • Ervaren accountmanagers die zich willen verdiepen in het Samenwerken in netwerken.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

In deze verdiepingsdag zoomen we in op de uitdagingen waar je als zorg- en welzijnsorganisatie tegenaan loopt bij het aangaan, behouden en benutten van een samenwerkingsrelatie. Denk hierbij aan dilemma’s als: samenwerken vs. eigen belangen, samenwerken op papier vs. praktijk, regie pakken vs. meeliften. Herkenbaar?

Thema’s die aan bod komen tijdens deze dag:
• Netwerk in beeld
• Verschillende samenwerkingsvormen
• Rol en positie in het netwerk
• Intentie tot samenwerken is uitgesproken, en nu?
• Rol van de accountmanager

Ben je al aangemeld voor de Leergang Accountmanagement in Zorg & Welzijn? Daar valt al één verdiepingsdag naar keuze onder. Je hoeft je daar niet alsnog voor aan te melden.

Wil je graag de verdiepingsdag Samenwerken in netwerken apart of als aanvulling op de leergang volgen? Schrijf je dan in via de inschrijfknop rechts op deze pagina.

Heb je vragen of wil je advies welke training of ondersteuning past bij jouw vraag, uitdaging of ambitie? Neem contact op met Jesper van der Waal of Marleen Leermakers.

Neem ook een kijkje op onze website: http://www.accountmanagementindezorg.nl/