Selecteer een pagina

Basis projectmanagement voor bouw en infra

8 mei 2019

495,00 (excl. btw)

U wilt uw projecten graag gestructureerd en eenduidig inrichten, aansturen en beheersen. U wilt uw medewerkers in staat stellen dit met de benodigde autonomie en binnen de kaders van de organisatie in te vullen. Daarnaast wilt u de meer zachtere vaardigheden versterken om het spel met opdrachtgever, teamleden en stakeholders op een juiste manier te spelen. Deze training Projectmanagement voor bouw en infra zorgt voor een professionele ontwikkeling van uw medewerkers.

Staat u aan de start van een nieuw en uitdagend project? Loopt uw huidige project niet zoals u wenst? Ervaart u door de dagelijkse hectiek te weinig tijd voor gedegen management van uw project? Wordt uw projectstrategie gedragen door het gehele projectteam? Wilt u een boost gegeven aan uw persoonlijke projectmanagementvaardigheden?

Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol projectmanagement wordt bepaald door te focussen op de implementatie aan zowel de zachte menskant als de harde structuurkant. Implementatie van deze harde en zachte kant op zowel projectniveau als organisatieniveau is essentieel in het creëren van draagvlak en succesvol projectmanagement. Met aandacht voor deze implementatie van projectmanagement helpen we u op weg naar écht samenwerken en het realiseren van een succesvol project.

De training ‘Implementatie van succesvol projectmanagement’ is gebaseerd op vigerende projectmanagementprincipes en op de recente uitdagingen uit de dagelijkse praktijk in zowel infra- als bouwprojecten. Ervaren trainers, die als organisatieadviseur ook rollen binnen en rond de bouwprojecten vervullen, begeleiden de training. Daarnaast zullen toonaangevende gastsprekers worden uitgenodigd om de huidige uitdagingen in de markt en bijpassende mogelijke oplossingsrichtingen toe te lichten.

Effect voor deelnemer en organisatie

Scherpte en focus op het implementeren van succesvol projectmanagement en de randvoorwaarden om implementatie te garanderen. Nieuwe inspiratie en creativiteit voor het vergroten van inzicht in projectmanagement.

Voor wie?

Projectleiders met (enige) projectmanagementervaring werkende bij uitvoerende, ontwerpende, adviserende en opdrachtgevende bedrijven in de brede bouw- & infrasector.

In het kort

Wanneer?

8 mei 2019
09.00-17.00 uur

Investering

€ 495,- (excl. btw)

Doelgroep

Projectleiders met (enige) projectmanagementervaring werkende bij uitvoerende, ontwerpende, adviserende en opdrachtgevende bedrijven in de brede bouw- & infrasector.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

In deze training komt aan de orde:

  • Richten en Inrichten van het project;
  • Projectbeheersing en bijsturen;
  • Leiderschap en Teamvorming;
  • Inzicht en invloed op externe projectomgeving (stakeholdermanagement).

Door een interactief programma delen we voorbeelden, aanpakken en ervaringen om elkaar te inspireren tot de implementatie van succesvol projectmanagement.

Wil je meer weten over onze onderscheidende aanpak, deze training of over de mogelijkheden rondom een incompany traject? Neem dan contact op met Martijn Scheijde.