Selecteer een pagina

Bijdragen aan winnende tenders

0,00 (excl. btw)

Tenderen doen we allemaal. De één wat succesvoller dan de ander. Hoe ziet het tenderproces er in uw organisatie eigenlijk uit? Welke bijdragen worden geleverd aan het analyseren van de klant en zijn achterliggende vraag? Of aan invloed uitoefenen op de opdrachtgever? We hanteren daarbij ons TARGET-model: Tenderen Als Resultaatgericht, Gecommitteerd en Enthousiasmerend Team.

Wij zijn ervan overtuigd dat het succes van het tenderproces wordt bepaald door continu aandacht te hebben voor zowel de technische inhoud, de zachte menskant alsook de harde structuurkant.

Effect voor deelnemer en organisatie

Deelnemers krijgen inzicht in vaardigheden aangereikt waarmee ze in de dagelijkse praktijk scherpte, creativiteit en focus op het tenderproces kunnen brengen. Daarmee creëren ze de randvoorwaarden voor succes in de tenders waarin ze betrokken zijn. De deelnemers beoordelen op een positief kritische manier het tenderproces van de eigen organisatie en verbeteren daarmee het tender bedrijfsproces. Voor de organisatie levert dit winnende tenders op.

Voor wie?

Medewerkers van uitvoerende bouwbedrijven en zakelijke dienstverleners in de bouw die een succesvolle bijdrage willen leveren aan tenders.

Categorie:

In deze training komt aan de orde:

  • Welke competenties heb je nodig in een tenderteam?
  • Aan welke vaardigheden draag je zelf bij en wat zijn hierin de verrassende elementen?
  • Welke fases onderscheiden we in een tenderproces?
  • Hoe kan het aanbod ‘de taal van de klant ademen’?
  • Wat is een ‘Strategy to Win’?
  • Bijdragen aan de concurrentiegerichte dialoog
  • Tijdslijn voor het uitoefenen van invloed
  • Netwerk benutten

Door een interactief programma delen we voorbeelden, aanpakken en ervaringen om elkaar te inspireren tot winnende tenders.

Wil je meer weten over onze onderscheidende aanpak, deze training of over de mogelijkheden rondom een incompany traject? Neem dan contact op met Lex Halsema.