Selecteer een pagina

De Wandel-Netwerkborrel voor accountmanagers in de zorg en welzijn

4 februari 2021

0,00 (excl. btw)

Netwerken & Ontmoeten anno 2021: De Wandel-Netwerkborrel

Accountmanagers in de zorg kennen als geen ander het belang van relatiebeheer en netwerken. Juist dit werd in 2020 bemoeilijkt door de coronacrisis. Relaties kwamen letterlijk meer op afstand en alles ging via het digitale scherm in plaats van face to face. Ook het ontmoeten van nieuwe mensen op congressen, bijeenkomsten en andere ontmoetingsplekken zat er helaas niet in. Vanuit Bureau de Bont willen we actief bijdragen aan het creëren van verbinding tussen accountmanagers in de zorg en welzijn. Hoe kunnen we dat beter doen dan onze goede relaties met elkaar in contact brengen?

In 2021 steken we ‘netwerken & ontmoeten’ in een nieuw jasje, passend bij de huidige situatie en mogelijkheden. Bureau de Bont organiseert op 4 februari een wandel-netwerkborrel waarin je op een gezonde en frisse wijze in gesprek kunt met collega’s door het hele land. De wandelgesprekken zijn een mooie manier om ondanks de lockdown laagdrempelig in contact te komen met collega accountmanagers en kennis met elkaar te delen. Aan de hand van een aantal prikkelende vragen faciliteren we het gesprek. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de ontwikkelingen in het vak als accountmanager, hoe om te gaan met de huidige situatie en de stappen om toe te werken naar een verkoopstrategie voor het nieuwe jaar.

De wandel-netwerkborrel vindt plaats op donderdag 4 februari tussen 16:00 uur en 17:30 uur bij jou in de buurt. Mooi aan de rand van de dag, zodat je even weg kunt van je laptop-/computerscherm. Je kunt zelf tijdens het netwerken jouw favoriete route uit de buurt wandelen. Mocht het slecht weer zijn of je bent geen wandel-fanaat, ook dan kun je natuurlijk gewoon meedoen.

Wil je deze netwerkactiviteit niet missen? Meld je dan snel aan door middel van onderstaand formulier (deelname is kosteloos). Je ontvangt vervolgens per mail meer praktische informatie over de wandel-netwerkborrel.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

4 februari 2021
Tussen 16.00 en 17.30 uur

Investering

Deelname is kosteloos.

Locatie

Bij jou in de buurt.

 

Aan de hand van een aantal prikkelende vragen faciliteren we het gesprek. Denk bijvoorbeeld aan vragen over de ontwikkelingen in het vak als accountmanager, hoe om te gaan met de huidige situatie en de stappen om te te werken naar een verkoopstrategie voor het nieuwe jaar.

Wil je deze netwerkactiviteit niet missen? Meld je dan snel aan door middel van onderstaan formulier (deelname is kosteloos). Je ontvangt vervolgens per mail meer praktische informatie over de wandel-netwerkborrel.