Selecteer een pagina

Digitaal Spreekuur – ISO14001 en CO2 prestatieladder

2 juli 2021

0,00 (excl. btw)

Duurzaamheid en circulariteit, je kan er niet meer omheen. Het wordt uitgevraagd door opdrachtgevers en het wordt steeds lastiger om young professionals binnen te halen als je je hier niet serieus mee bezig houdt. Een manier om dit aantoonbaar te maken is je als bedrijf te laten certificeren. De ISO14001 en de CO2 prestatieladder zijn hier uitstekende initiatieven voor. Maar wat houden ze nou eigenlijk in? Wat betekent dit voor mijn organisatie? En belangrijker nog: wat levert mij dit op? Allemaal vragen die je tijdens het inloopspreekuur af kan vuren op onze inhoudelijke experts.

Wil jij gebruikmaken van een uurtje sparren met één van onze collega’s? Schijf je dan snel in!
Geef tijdens inschrijving in het vak ‘opmerkingen’ je tijdsvoorkeur aan, wij nemen dan contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

2 juli 2021
09.00-12.00 uur (1 uur per sessie)

Investering

Voor deelname aan dit digitale spreekuur worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Corporaties, Architecten, Bouwers, Opdrachtgevers en ingenieurs.

Locatie

Digitaal

ISO14001 en CO2  prestatieladder: wat houden ze nou eigenlijk in? Wat betekent dit voor mijn organisatie? En belangrijker nog: wat levert mij dit op? Allemaal vragen die je tijdens het inloopspreekuur af kan vuren op onze inhoudelijke experts.

Komt het moment niet uit? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Sven Warmerdam, Rutger Wilschut of Tobias Somers.