Selecteer een pagina

Digitaal Spreekuur – WELL Standaard

2 juli 2021

0,00 (excl. btw)

Gezondheid krijgt in onze maatschappij steeds meer aandacht. We zien in toenemende mate een behoefte en bovenal intrinsieke motivatie van organisaties om in te zetten op de gezondheid en vitaliteit van medewerkers en vastgoedwaarde op lange termijn van het pand. De WELL-standaard kan hierin handvatten bieden. In de ondersteuning van DGMR hebben we het WELL-certificaat Platinum behaald, waarbij Bureau de Bont met name ondersteund heeft in het trainen, faciliteren en aanjagen van de ‘zachte’ kant van de standaard. Hierbij kan je denken aan onderdelen die te maken hebben met gezond gedrag, cultuur en niet-technische verduurzaming.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u inzicht krijgen in de toegevoegde waarde, het traject en effectieve maatregelen en voorbeelden van andere organisaties. Wil jij gebruikmaken van een uurtje sparren met één van onze collega’s? Schijf je dan snel in! Geef tijdens inschrijving in het vak ‘opmerkingen’ je tijdsvoorkeur aan, wij nemen dan contact met je op om de afspraak definitief te maken.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

2 juli 2021
09.00-12.00 uur (1 uur per sessie)

Investering

Voor deelname aan dit digitale spreekuur worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Corporaties, Architecten, Bouwers, Opdrachtgevers en Ingenieurs.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u inzicht krijgen in de toegevoegde waarde, het traject en effectieve maatregelen en voorbeelden van andere organisaties.

Komt het moment niet uit? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Sven Warmerdam, Rutger Wilschut of Tobias Somers.