Selecteer een pagina

Digitale wandel-inspiratiebijeenkomst ‘Nieuwe bekostigingssystematiek in de zorg’

11 mei 2021

0,00 (excl. btw)

Naar buiten met BdB voor inspiratie en netwerken voor accountmanagers in de zorg en welzijn

Als vervolg op de succesvolle wandel-netwerksessie organiseert Bureau de Bont een drietal thema-wandelsessies. De wandel-inspiratiebijeenkomsten bieden een laagdrempelige manier om met andere accountmanagers in zorg en welzijn in contact te komen en de dialoog aan te gaan over een actueel thema. Met elkaar kan de dialoog gevoerd worden over de rol van jou als accountmanagers in dit thema, de succesfactoren, knelpunten en het uitwisselen van tips.

Door met elkaar naar buiten te gaan biedt de wandel-inspiratiebijeenkomst naast een dosis inspiratie op een specifiek thema, ook een positieve bijdrage aan de gezondheid na een drukke dag achter de laptop.

In iedere editie van de wandel-inspiratiebijeenkomst staat één thema centraal. In deze bijeenkomst zoomen we in op jouw rol als accountmanager in het thema:

Nieuwe bekostigingssystematiek in de zorg

In verschillende sectoren wordt hard gewerkt aan (het voorbereiden op) de komst van een nieuwe bekostigingssystematiek, denk aan het zorgprestatiemodel in de GGZ en cliëntprofielen in de wijkverpleging. Deze ontwikkelingen vergen veel aandacht van jou als accountmanager. Wat is jouw rol hierin? Hoe ga je hier mee om? Wat kun je van elkaar leren?

Tijdens de wandel-inspiratiebijeenkomsten gaan we met elkaar in gesprek over bovenstaande vragen. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier

Nieuwsgierig naar het andere thema? Bekijk het thema van de wandelsessie in juni.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

Iedere tweede dinsdag van de maand (13 april, 11 mei en 8 juni 2021)
16.00-17.30 uur

Investering

Deelname is geheel kosteloos.

Doelgroep

Accountmanagers in de zorg en welzijn met interesse in één of meerdere van de thema’s van de wandelsessies.

Locatie

Microsoft Teams, wandelend in de eigen omgeving.

We bieden een interactie programma waar ruimte is voor een kennismaking en de dialoog (in subgroepjes) over het thema aan de hand van 3 centrale vragen. Op deze manier zorgen we voor een maximale inspiratie en een gezonde afsluiter van de dag!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marleen Leermakers of Eline Scheer.