Selecteer een pagina

Digitale wandel-inspiratiebijeenkomst ‘Samenwerken in de keten’

8 juni 2021

0,00 (excl. btw)

Naar buiten met BdB voor inspiratie en netwerken voor accountmanagers in de zorg en welzijn

Als vervolg op de succesvolle wandel-netwerksessie organiseert Bureau de Bont een drietal thema-wandelsessies. De wandel-inspiratiebijeenkomsten bieden een laagdrempelige manier om met andere accountmanagers in zorg en welzijn in contact te komen en de dialoog aan te gaan over een actueel thema. Met elkaar kan de dialoog gevoerd worden over de rol van jou als accountmanagers in dit thema, de succesfactoren, knelpunten en het uitwisselen van tips.

Door met elkaar naar buiten te gaan biedt de wandel-inspiratiebijeenkomst naast een dosis inspiratie op een specifiek thema, ook een positieve bijdrage aan de gezondheid na een drukke dag achter de laptop.

In iedere editie van de wandel-inspiratiebijeenkomst staat één thema centraal. In deze bijeenkomst zoomen we in op jouw rol als accountmanager in het thema:

Samenwerken in de keten

Financiering is vaak beperkend voor een integrale benadering van zorg over schotten of domeinen heen. Toch zit juist in de samenwerking in de keten, over de domeinen heen, verbeterpotentieel om de kwaliteit van zorg te verbeteren en waarde toe te voegen. Hoe kun je als accountmanagers toch zo veel mogelijk de integrale benadering van zorg opzoeken en samenwerking stimuleren? Waar zie jij kansen en welke rol pak jij hierin? Wat kun je van elkaar leren?

Tijdens de wandel-inspiratiebijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over bovenstaande vragen. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

Iedere tweede dinsdag van de maand (13 april, 11 mei en 8 juni 2021)
16.00-17.30 uur

Investering

Deelname is geheel kosteloos.

Doelgroep

Accountmanagers in de zorg en welzijn met interesse in één of meerdere van de thema’s van de wandelsessies.

Locatie

Microsoft Teams, wandelend in de eigen omgeving.

We bieden een interactief programma waar ruimte is voor een kennismaking en de dialoog (in subgroepjes) over het thema aan de hand van drie centrale vragen. Op deze manier zorgen we voor een maximale dosis inspiratie en een gezonde afsluiter van de dag!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marleen Leermakers of Eline Scheer.