Selecteer een pagina

Digitale wandel-inspiratiebijeenkomst ‘Digitale ontwikkelingen’

13 april 2021

0,00 (excl. btw)

Naar buiten met BdB voor inspiratie en netwerken voor accountmanagers in de zorg en welzijn

Als vervolg op de succesvolle wandel-netwerksessie organiseert Bureau de Bont een drietal thema-wandelsessies. De wandel-inspiratiebijeenkomsten bieden een laagdrempelige manier om met andere accountmanagers in zorg en welzijn in contact te komen en de dialoog aan te gaan over een actueel thema. Met elkaar kan de dialoog gevoerd worden over de rol van jou als accountmanagers in dit thema, de succesfactoren, knelpunten en het uitwisselen van tips.

Door met elkaar naar buiten te gaan biedt de wandel-inspiratiebijeenkomst naast een dosis inspiratie op een specifiek thema, ook een positieve bijdrage aan de gezondheid na een drukke dag achter de laptop.

In iedere editie van de wandel-inspiratiebijeenkomst staat één thema centraal. In deze bijeenkomst zoomen we in op jouw rol als accountmanager in het thema:

Digitale ontwikkelingen

We kunnen er niet meer omheen, mede als gevolg van COVID-19 zijn we een digitale versnelling ingegaan. Technologische ontwikkelingen zijn daarom niet meer weg te denken in de gezondheidszorg. Ze dragen bij aan efficiënte en kwalitatief goede zorg. De financiering ervan kan ondoorzichtiger zijn, want wat spreek je hierover af met financiers? Hoe zorgen we ervoor dat het daadwerkelijk leidt tot “meer met minder”? En hoe krijg je hier inzicht in? Oftewel, hoe ga je hier als accountmanager mee om en wat kun je van elkaar leren?

Tijdens de wandel-inspiratiebijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over bovenstaande vragen. Wil je dit niet missen? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier

Nieuwsgierig naar de andere thema’s? Bekijk het thema van de wandelsessies in mei en juni.

In het kort

Wanneer?

Iedere tweede dinsdag van de maand (13 april, 11 mei en 8 juni 2021)
16.00-17.30 uur

Investering

Deelname is geheel kosteloos.

Doelgroep

Accountmanagers in de zorg en welzijn met interesse in één of meerdere van de thema’s van de wandelsessies.

Locatie

Microsoft Teams, wandelend in de eigen omgeving.

We bieden een interactief programma waar ruimte is voor een kennismaking en de dialoog (in subgroepjes) over het thema aan de hand van drie centrale vragen. Op deze manier zorgen we voor een maximale dosis inspiratie en een gezonde afsluiter van de dag!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marleen Leermakers of Eline Scheer.