Selecteer een pagina

Platform Wkb voor de Infrasector

4 maart 2021

0,00 (excl. btw)

De Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) wordt ingevoerd per 1 januari 2022 en heeft ook gevolgen voor zowel de grote als de kleine infra-aannemer. Maar wat is de impact nu precies per type project en welke rol spelen kwaliteitsborgers en instrumenten in het nieuwe stelsel van kwaliteitsborging?

Wij organiseren het Platform Wkb voor de Infrasector, waarin we ingaan op de Wkb en de impact daarvan op de Infrasector en hoe wij ons als organisaties daar goed op kunnen voorbereiden. We gaan met elkaar in gesprek over de uitdagingen en kansen die er zijn voor de infrasector en hoe we de Wkb zo kunnen organiseren dat het iets toevoegt aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast bespreken we ook de rollen van de instrumentaanbieder en de kwaliteitsborger en hebben we een gastspreker van TIS te gast om ons daar in mee te nemen.

Wilt u meer informatie rondom de Wet Kwaliteitsborging? Bekijk de Wkb website.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

4 maart 2021
Tussen 10.00-11.30 uur

Investering

Voor deelname aan dit platform worden geen kosten in rekening gebracht.

Op het programma staat:

  • Wkb, wat houdt het precies in en welke stappen moet ik zetten om per 1 januari 2022 klaar te zijn voor de inwerkingtreding van de wet?
  • Een gastspreker van het instrument TIS, wat doet een kwaliteitsborger en wat kun je ervan verwachten?
  • Een open gesprek, waarin we de uitdagingen en kansen van deze nieuwe wet voor de infrasector en onze organisaties bespreken.

Komt het moment niet uit? of heb je andere vragen? Neem dan contact op met Gertjan Wessels of Nikki van Leeuwen.