Selecteer een pagina

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector

9 december 2021

0,00 (excl. btw)

De bouwsector staat voor grote uitdagingen, denk maar aan alles wat in 2020 de revue al is gepasseerd; hoe gaan we om met de stikstofproblematiek, hoe lossen we het tekort aan woningen op, hoe gaan we om met het tekort aan personeel en de verregaande behoefte aan digitalisering? En waar we nu natuurlijk allemaal niet omheen kunnen is het feit dat we te maken hebben met Covid-19. Spannende maar ook leuke uitdagingen waar we gezamenlijk als sector voor aan de lat staan. Hoe ga je daar als organisatie mee om? En welke impact heeft dit op de mensen binnen de organisatie?

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector

We merken steeds vaker de behoefte van onze relaties om te weten hoe andere organisaties met de actuele uitdagingen omgaan. Vanuit Bureau de Bont geloven we erin dat als we inderdaad onze zorgen en uitdagingen delen we er allemaal maar beter van worden. Niet voor niets hebben we vorig jaar het Human Capital Netwerk opgericht voor iedereen in de bouwsector met HR en/of het opleiden van medewerkers in hun portefeuille.

We organiseren een aantal keer per jaar een online bijeenkomst waar we elkaar inspireren en met elkaar sparren. Vanuit Bureau de Bont wordt er vanuit een inhoudelijke expertiserol meegekeken door onze medewerkers of een externe gastspreker. De precieze inhoud van de bijeenkomst bepalen we aan de hand van de actualiteit, maar mocht je onze online bijeenkomsten niet willen missen, zet ze in je agenda of schrijf je alvast in.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

9 december 2021
15.00-17.00 uur

Doelgroep

De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Investering

De online bijeenkomst wordt door Bureau de Bont kosteloos aangeboden.

Locatie

Digitaal.

Programma volgt.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maaike Korenstra en Rosa Bosman.