Selecteer een pagina

Het Human Capital Netwerk in de bouwsector ‘Leren en ontwikkelen 2.0’

18 maart 2021

0,00 (excl. btw)

We zijn altijd in beweging, altijd op zoek naar hoe we nog meer toegevoegde waarde kunnen leveren en nog meer impact kunnen maken. Het afgelopen jaar zijn we door de omstandigheden gedwongen om de ontwikkeling die we voor ogen hadden voor onze ontwikkeltrajecten, in een stroomversnelling te zetten. Ineens moesten we (bijna) alles omschakelen naar online, het heeft ons veel geleerd over wat er allemaal kan.

We horen veel geluiden om ons heen, maar ook wij denken na over welke aspecten van de manier van werken van het afgelopen jaar we graag willen behouden, en welke we weer anders willen zien.

Hierin staat het maken van impact centraal. Vanuit onze visie op leren en ontwikkelen kijken wij nu op een andere manier naar ontwikkeltrajecten, leren en ontwikkelen 2.0. Graag delen wij onze lessen en inzichten, maar ook gaan we zoals altijd het gesprek met jullie aan. Hoe kijk je aan tegen leren en ontwikkelen van je medewerkers en de organisatie als je naar de toekomst kijkt? Wat heb je nodig om maximale impact te hebben? Welke mogelijkheden en kansen heb jij gezien door de ontwikkelingen van het afgelopen jaar?

De online bijeenkomst van het Human Capital Netwerk in de bouwsector staat op 18 maart a.s. in het teken van het onderwerp; ‘Leren en ontwikkelen 2.0’.

In het kort

Wanneer?

18 maart 2021
15.00-17.00 uur

Doelgroep

De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Investering

De online bijeenkomst wordt door Bureau de Bont kosteloos aangeboden.

Locatie

Digitaal.

Leren en ontwikkelen 2.0, hoe lever je zo veel mogelijk toegevoegde waarde voor maximale impact?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maaike Korenstra en Rosa Bosman. Wil je aansluiten bij het Human Capital Netwerk en nooit meer iets missen, meld je dan aan via info@bureaudebont.nl.