Selecteer een pagina

Human Capital netwerk in de bouwsector

21 mei 2019

95,00 (excl. btw)

De bouwsector gaat in volle vaart vooruit en heeft de grootste omzetgroei in jaren. Er liggen ontzettend veel mooie en grote projecten op stapel. Maar dit grote succes kent natuurlijk ook een keerzijde. Projecten staan onder druk, niet alleen door de beschikbare capaciteit, de tijd en het benodigde budget. Ook de toenemende ambities op het gebied van duurzaamheden nemen fors toe. Deze uitdagingen vragen veel van de projectteams, de verschillende betrokken partijen en de bouwprofessionals in het bijzonder!

Maar welke rol speelt de discipline HR hier eigenlijk in? Heeft HR eigenlijk rechtstreekse invloed op het succes en resultaat van projecten? En vooral: hoe kan HR deze projecten dan positief beïnvloeden?

Op 21 mei vindt de volgende bijeenkomt plaats van het Human Capital netwerk in de bouwsector met het thema: ‘Invloed van HR op het projectresultaat’. Dit keer kijken we naar de concrete invloed van HR op het succes van projecten. Wat en hoe draagt HR concreet bij aan het projectresultaat? Samen met Maike Beekman (HR manager van Ymere) stellen we deze vraag. We sluiten de middag natuurlijk af met een netwerkborrel.

Voor deelname vragen we een bijdrage van €95 euro, neem ook gratis een introducé mee.
We zien je graag op 21 mei 2019!

Het Human Capital Netwerk in de bouw

Vanuit de gedachte dat HR en opleidingsspecialisten binnen de organisatie de basis vormen voor het vinden, binden en boeien van professionals die werken in projecten, hebben we vorig jaar de start gemaakt met het HC Netwerk in de bouw. Na een drietal succesvolle bijeenkomsten over ‘High Performance environment’ en  het ‘Binden van Professionals’ kijken we uit naar de bijeenkomst op 21 mei 2019.

In het kort

Wanneer?

21 mei 2019
14.00-17.00 uur

Investering

€ 95,- (excl. btw)

Doelgroep

De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

 

Thema: ‘Invloed van HR op het projectresultaat’

Dit keer kijken we naar de concrete invloed van HR op het succes van projecten. Wat en hoe draagt HR concreet bij aan het projectresultaat? Samen met Maike Beekman (HR manager van Ymere) stellen we deze vraag. We sluiten de middag af met een netwerkborrel.

Wil je meer weten over het HC netwerk in de bouw? Neem dan contact op via info@bureaudebont.nl.