Selecteer een pagina

Inspiratiesessie ‘Gemeenten en de Wet Kwaliteitsborging’

20 april 2021

0,00 (excl. btw)

Dat de Wet kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb) en de omgevingswet eraan komen is voor alle gemeenten inmiddels bekend. Maar op welke manier dit binnen de gemeente een plek gaat krijgen is voor veel gemeentelijke organisaties nog een zoektocht. Middels een flink aantal proefprojecten wordt steeds meer helder wat de positie is voor de gemeente in gevolgklasse 1. Des te meer reden om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen.

Wij organiseren een inspiratiesessie Wkb specifiek voor gemeenten, waarin we enerzijds ingaan op de impact van Wkb op gemeenten en hoe daarop voor te bereiden en anderzijds in gesprek gaan over de uitdagingen en kansen die er zijn. Zo bespreken we o.a. hoe je om kan gaan met veranderende informatiepositie voor jou als gemeente en bespreken we de belangen en verwachtingen van o.a. kwaliteitsborgers, aannemers en opdrachtgevers.

In het kort

Wanneer?

20 april 2021
15.30-17.00 uur

Investering

Voor deelname aan deze inspiratiesessie worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Gemeenten.

Locatie

Digitaal.

Tijdens deze inspiratiesessie gaan we in op de impact van Wkb voor gemeenten en hoe daarop voor te bereiden, tevens gaan we in gesprek over de uitdagingen en kansen die er zijn.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie en onze onderscheidende aanpak? Neem dan contact op met Anneke Westerhuis en Gertjan Wessels.