Selecteer een pagina

Inspiratiesessie Projectmatig Werken

29 april 2021

49,00 (excl. btw)

Het sectoronderzoek, uitgevoerd door Bureau de Bont, laat zien dat er nog veel verbeterpotentieel is op het gebied van projectmatig werken in zorgorganisaties. Zo scoren project start-ups een krappe voldoende. Maar juist het goed opstarten van een project is van groot belang voor het behalen van een goed projectrendement.

Eerst terug naar de basis: in de ideale wereld kennen projecten altijd een helder start- en eindpunt. Het stevig neerzetten van deze momenten draagt bij aan het sneller bereiken van de projectdoelen en concrete resultaten. De start van een project wordt (idealiter) gekenmerkt door een project start-up/kick-off. In dit moment worden de doelen scherp gesteld en worden alle neuzen dezelfde kant opgezet. Hoe je dit inricht en wat er allemaal bij de opstart komt kijken, daar vertellen we je graag meer over tijdens de inspiratiesessie.

Ben je nieuwsgierig om meer te horen over het opstarten van een project? Ben je benieuwd hoe jij de start van een project het beste kunt inrichten in jouw organisatie? Meld je dan aan voor de digitale inspiratiesessie op 29 april via onderstaand formulier!

In het kort

Wanneer?

29 april 2021
16.00-18.00 uur

Investering

€ 49,- (excl. btw)

Doelgroep

Iedereen die in zijn/haar werk met projecten te maken heeft en meer wil weten over het opstarten van een project.

Locatie

Digitaal

Wij bieden een interactief programma waar je geïnspireerd wordt op het gebied van het opstarten van een project.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie? Neem dan contact op met Sanne Huisman of Eline Scheer.