Selecteer een pagina

Inspiratiesessie Projectmatig Werken

30 maart 2021

49,00 (excl. btw)

Het sectoronderzoek uitgevoerd door Bureau de Bont laat zien dat er nog veel verbeterpotentieel is op het gebied van projectmatig werken in zorgorganisaties. Zo scoren project start-ups en projectevaluaties een krappe voldoende. Maar juist deze twee onderdelen zijn van groot belang voor het sneller bereiken van projectdoelen en het evalueren van de afgesproken project aanpak.

Idealiter kennen projecten een helder start- en eindpunt. Door deze momenten stevig neer te zetten, wordt het rendement van het project vergroot en wordt er maximale lering getrokken uit de organisatie van projecten. De project start-up is bijvoorbeeld een moment waarin de doelen scherp kunnen worden gesteld en alle neuzen dezelfde kant op worden gezet. Structurele evaluatie draagt bij aan het helder krijgen van de succesfactoren en de uitdagingen. Juist deze informatie bevat waardevolle lessen om projecten in het vervolg nog beter te organiseren.

Ben je nieuwsgierig geworden om meer te horen over deze thema’s? Benieuwd naar hoe je dit zou kunnen inrichten in jouw organisatie? Meld je dan aan voor de digitale inspiratiesessie op 30 maart via onderstaand formulier!

Categorie:

In het kort

Wanneer?

30 maart 2021
16.00-18.00 uur

Investering

€ 49,- (excl. btw)

Doelgroep

(Startende) Projectleiders/-medewerkers

Locatie

Digitaal

Wij bieden een interactief programma waar je geïnspireerd wordt op het gebied van project start-ups en evaluaties.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie? Neem dan contact op met Sanne Huisman of Eline Scheer.