Selecteer een pagina

Inspiratiesessie – Vernieuwend opdrachtgeverschap om ketensamenwerking en verduurzaming te stimuleren

6 juli 2021

0,00 (excl. btw)

Een rondetafelgesprek met collega opdrachtgevers, om met elkaar inzichten te delen over aankomende wetgeving en concrete voorbeeldroutes. Hoe je ketenpartners en jouw eigen organisatie kunt stimuleren om de woning- en utiliteit portefeuille te verduurzamen.

Verduurzaming van organisaties en bouw- en utiliteitsprojecten wordt mede vanuit de gestelde wet- en regelgeving van 2023 (kantoren energielabel C), 2030 (50% CO2-reductie) en 2050 (100% CO2 reductie) een basisvoorwaarde. De rol van opdrachtgever biedt hierin een doorslaggevende positie om ketenpartners en jouw eigen organisatie te simuleren om proactief en aantoonbaar bij te dragen aan de verduurzaming van bouwprojecten. Hoe ga je hier als woningcorporatie, gemeente of andere opdrachtgever invulling aan geven de komende jaren, en hoe pakken collega partijen dit op?

Op dinsdag 6 juli van 15:30-17:00 organiseren we specifiek voor woningcorporaties, gemeenten en andere opdrachtgevers een rondetafelgesprek. Om met elkaar ervaringen te delen, inzicht te krijgen in de aankomende basisvoorwaarden, concrete vervolgroutes te bespreken en dit te vertalen naar jouw eigen organisatie en projecten.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

6 juli 2021
15.30-17.00 uur

Investering

Voor deelname aan deze inspiratiesessie worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Woningcorporaties, Gemeenten en Opdrachtgevers.

Locatie

Digitaal

We gaan met elkaar ervaringen delen, inzicht krijgen in de aankomende basisvoorwaarden, concrete vervolgroutes bespreken en dit te vertalen naar jouw eigen organisatie en projecten.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie en onze onderscheidende aanpak? Neem dan contact op met Tobias Somers.