Selecteer een pagina

Inspiratiesessie ‘Vormgeven interne audits – Audits next level’

13 februari 2020

49,00 (excl. btw)

Wil je meer waarde en bruikbare managementinformatie halen uit interne audits? En meer zicht op welke processen, afspraken, protocollen of beleid echt waarde toevoegen? Op 13 februari gaan we hier het gesprek over aan en bieden we handvatten om de interne audit met succes en plezier uit te voeren!

Tijdens de bijeenkomst zoomen we onder anderen in op het vinden van de juiste auditmethodiek die past bij de organisatie. We bespreken de organisatie en coördinatie van het auditproces en team, van keuze van het onderwerp tot planning en rapportage. We gaan in op het vervolg geven aan verbeterpunten vanuit de interne audit. Op welke manier kun je deze leuk presenteren en kun je zorgdragen voor het eigenaarschap?

Nieuwsgierig geworden en wil je inspiratie opdoen? Schrijf je dan in!

Ook hebben we een netwerk van kwaliteits- en beleidsmedewerkers op LinkedIn. Dit netwerk verbindt kwaliteits- en beleidsmedewerkers/adviseurs in de zorg en welzijn. In de trainingen en inspiratiesessies in de zorg en welzijn van Bureau de Bont zijn kennis, tools en ervaringen met elkaar gedeeld. Waar we benieuwd naar zijn is: Hoe pas je de ervaringen toe in de praktijk? Heb je nog bijzondere successen bereikt? Of ben je iets interessants tegengekomen? Sluit je aan bij ons netwerk via deze link en blijf op de hoogte van alles dat speelt rondom kwaliteitsmanagement in de Zorg!

In het kort

Wanneer?

13 februari 2020
16.00-18.00 uur (met aansluitend een borrel)

Investering

€ 49,- (excl. btw)

Doelgroep

Kwaliteits-, beleidsmedewerkers en auditoren in de zorg- en welzijnssector.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Inspiratie opdoen voor het inrichten van de interne audits om bruikbare managementinformatie op te halen als onderdeel van het continu verbeteren van de organisatie.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sanne Huisman, Eline Odding of Eline Scheer.