Selecteer een pagina

Inspiratiesessie Woningcorporaties & Aannemers – ‘Samenwerking van de toekomst’

8 september 2020

0,00 (excl. btw)

‘Welke stappen kunnen we samen zetten om samenwerking van de toekomst te realiseren?’

De ambities die beschreven staan in zowel het klimaat- als grondstoffenakkoord, maar ook het woningtekort zijn uitdagend en vragen van alle partijen in de keten anders te gaan denken over vastgoed, onze processen en de onderlinge samenwerking. Hoe prettig en waardevol is het om hier als woningcorporaties en aannemers integraal mee aan de slag te gaan, concrete stappen te zetten en toe te werken naar het realiseren van de ambities? BdeB Bouw organiseert na de zomerperiode drie inspiratiesessies voor woningcorporaties en aannemers die zich bezighouden met deze uitdagingen. Met inspirerende gastsprekers gaan we aan de hand van actuele thema’s met elkaar in gesprek over de toekomstige invulling van de woningbouw. Een opgave waar wij met zijn allen voor staan. Doet u ook mee?

Klik hier om alle thema’s te bekijken.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

8 september 2020
15.00-17.00 uur (vanaf 17.00 uur aansluitend een borrel)

Investering

Voor deelname aan deze inspiratiesessie worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Woningcorporaties en aannemers

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Met inspirerende gastsprekers gaan we aan de hand van actuele thema’s met elkaar in gesprek over de toekomstige invulling van de woningbouw.

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie en onze onderscheidende aanpak? Neem dan contact op met Guido Dekker, Samantha Wicht of Sjoerd van Loon.