Selecteer een pagina

Inspiratiesessie Woningcorporaties & Aannemers – ‘Samenwerking van de toekomst’

8 september 2020

0,00 (excl. btw)

De ambities die beschreven staan in zowel het klimaat- als grondstoffenakkoord, maar ook het woningtekort zijn uitdagend en vragen van alle partijen in de keten anders te gaan denken over vastgoed, onze processen en de onderlinge samenwerking. Hoe prettig en waardevol is het om hier als woningcorporaties en aannemers integraal mee aan de slag te gaan, concrete stappen te zetten en toe te werken naar het realiseren van de ambities? BdB Bouw organiseert na de zomerperiode drie inspiratiesessies voor woningcorporaties en aannemers die zich bezighouden met deze uitdagingen. Met inspirerende gastsprekers gaan we aan de hand van actuele thema’s met elkaar in gesprek over de toekomstige invulling van de woningbouw. Een opgave waar wij met zijn allen voor staan.

Op 8 september staat de eerste digitale inspiratiesessie gepland, waar we ingaan op de vraag: ‘Welke stappen kunnen we samen zetten om samenwerking van de toekomst te realiseren?’. We gaan met elkaar het dialoog aan over welke randvoorwaarden er nodig zijn om te komen tot deze toekomstige samenwerking en welke middelen ingezet kunnen worden om dit mogelijk te maken.

Wat kun je verwachten op 8 september?

  • Inspirerende gastspreker Dirk Huibers, CEO van technische startup OCTO, die ons meeneemt in data gedreven inzicht in woningportfolio van woningcorporaties en wat dit betekent voor de samenwerking van de toekomst.
  • Interactieve sessie waar inspireren en informeren centraal staat
  • Ervaring van experts vanuit o.a. Bureau de Bont rond het centrale thema
  • Ruimte voor gezamenlijke discussie en elkaar leren kennen

Klik hier om alle thema’s te bekijken.

In het kort

Wanneer?

8 september 2020
15.00-16.30 uur

Investering

Voor deelname aan deze inspiratiesessie worden geen kosten in rekening gebracht.

Doelgroep

Woningcorporaties, aannemers en vastgoedonderhoudsbedrijven die werkzaam zijn in verduurzaming van woningbouw

Locatie

Digitaal.

Wat kun je verwachten op 8 september?

  • Inspirerende gastspreker Dirk Huibers, CEO van technische startup OCTO. Dirk neemt ons mee in data gedreven inzichten in de woningportfolio van woningcorporaties en wat dit betekent voor de samenwerking van de toekomst.
  • Interactieve sessie waar inspireren en informeren centraal staat
  • Ervaring van experts vanuit o.a. Bureau de Bont rond het centrale thema
  • Ruimte voor gezamenlijke discussie en elkaar leren kennen

P.S. Neem vooral jouw counterpart mee naar deze sessie (vanuit een woningcorporatie waar jullie als aannemer of vastgoedonderhoudsbedrijf werkzaam voor zijn of natuurlijk andersom).

Wil je meer weten over deze inspiratiesessie en onze onderscheidende aanpak? Neem dan contact op met Guido Dekker en Samantha Wicht.