Selecteer een pagina

Lunchbijeenkomst – Hoe word ik een Caring Company?

26 maart 2019

0,00 (excl. btw)

Bureau de Bont ondersteunt organisaties niet alleen bij het inrichten van hun bedrijfsprocessen op weg naar certificering volgens bestaande normen, we ontwikkelen ook samen met organisaties certificatieschema’s. In samenwerking met Care in company hebben we een certificatieschema ontwikkeld voor goed werkgeverschap bij kanker. Verschillende werkgevers, waaronder het Meander MC, de gemeente Amersfoort en Achmea zijn inmiddels een ‘Caring Company’ geworden door het thema kanker en werk te borgen in hun verzuim- of personeelsbeleid. Afgelopen zomer heeft farmaceutisch bedrijf Pfizer het certificaat ‘Caring Company’ behaald na een externe audit door Kiwa.

Een Caring Company – Wat levert dat op?

Organisaties geven terug dat het maken van afspraken rondom kanker & werk loont: het intern borgen maakt dat zowel leidinggevende, als de werknemer, maar ook de directe collega’s weten waar ze aan toe zijn als een werknemer ernstig ziek wordt met een risico op langdurig verzuim. Het maken van afspraken doorbreekt daarnaast het taboe, geeft medewerkers eigen regie door hen te vragen mee te denken over wensen ten aanzien van hun inzetbaarheid, maar zeker ook tijdens de behandeling voor de ziekte kanker.

In het kort

Wanneer?

26 maart 2019
12.00-14.00 uur
(incl. lunch)

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

Bureau de Bont organiseert samen met Care in company op 26 maart van 12:00-14:00 uur een gratis lunchbijeenkomst bij ons op kantoor in Amersfoort.

Hierin wordt het thema kanker & werk toegelicht, worden handvaten en tips uitgereikt en wordt verheldering gegeven op goed werkgeverschap bij kanker. Er is ruimte voor het inbrengen van vragen en casussen.