Selecteer een pagina

Masterclass voor ‘Bestuurssecretarissen in de Zorg’

1 juni en 15 juni 2021

995,00 (excl. btw)

Bestuurssecretaris in de Zorg. Een prachtige functie met vele uitdagingen. Dat vraagt om aanpakken en denkkracht, om frisse energie en doorzettingsvermogen. Daar kan je best wat steun bij gebruiken. Met deze maatwerk Masterclass voor bestuurssecretarissen gaan we de uitdaging met je aan een zichtbare toegevoegde waarde te creëren in het dynamische speelveld op bestuurlijk en tactisch niveau.

Deze Masterclass is bedoeld om de bestuurssecretarissen in staat te stellen het handelingsrepertoire uit te breiden en te groeien in de rol van verbindende schakel en sparringpartner in de organisatie. Lees meer: Masterclass voor Bestuurssecretarissen in de Zorg

 

Categorie:

In het kort

Wanneer?

1 juni en 15 juni 2021
09.00-16.30 uur

Tijdens de dagen wisselen we dialoog, theorie en oefening in hoog tempo af en komen we regelmatig achter de laptop vandaan.

Investering

€ 995,- (excl. btw)

Locatie

Nader te bepalen

De Masterclass bestaat uit twee dagen met een interactief programma waarin herkenbare vraagstukken uit de eigen praktijk centraal. Dit helpt om in een bekende context nieuwe handvatten te realiseren die voortbouwen op de ervaring als Bestuurssecretaris.

  • Persoonlijke leer- en ontwikkeldoelen
  • BiZ en rol(on)duidelijkheid in de organisatie
  • Krachtenvelden en beïnvloedingsstrategieën rondom de functie van BiZ
  • Belemmerende en bevorderende organisatiepatronen vanuit actuele casuïstiek
  • Navigeren door het organisatienetwerk – bijdragen aan optimaal samenspel
  • Werken aan persoonlijk leiderschap

Deze modules worden behandeld vanuit het perspectief van actuele organisatievraagstukken met betrekking tot strategische keuzes, besturingsvisie, procesoptimalisatie en duurzame inzetbaarheid van personeel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jesper van der Waal en Mathilde Berghout.