Selecteer een pagina

Mini Masterclass Medisch Leiderschap

Online – beschikbaar wanneer het jou uitkomt

0,00 (excl. btw)

De coronacrisis laat ons meer dan ooit zien waarom medisch leiderschap niet slechts een hype is. Tijdens deze Mini Masterclass nemen we jou mee in onze visie op de noodzaak van medisch leiderschap. Wat betekent dit op persoonlijk-, vakgroep- en organisatieniveau? We sluiten af met een concreet handvat om aan de slag te gaan met medisch leiderschap in jouw organisatie.

De Mini Masterclass wordt verzorgd door Mathilde Berghout (gepromoveerd aan de Erasmus Universiteit op het thema medisch leiderschap) en Jesper van der Waal (organisatieontwikkelaar op het thema leiderschap & samenspel).

Schrijf je in en ontvang een link naar de opname van de Mini Masterclass Medisch Leiderschap. Beschikbaar wanneer het jou uitkomt.

Ben je na het kijken op zoek naar meer inspiratie over dit thema? Schrijf je dan in voor de inspiratiesessie op 30 juni en ga met ons en andere zorgprofessionals, zorgbestuurders en stafleden in gesprek over medisch leiderschap. Klik hier om je in te schrijven voor de inspiratiesessie Medisch leiderschap.

In het kort

Wanneer?

Beschikbaar vanaf 27 mei a.s. 09.00 uur

Investering

Kosteloos

Doelgroep

Artsen, bestuurders en managers in de zorg- en welzijnssector.

Locatie

Digitaal

Online mini masterclass van ± 30 minuten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mathilde Berghout en Jesper van der Waal.