Selecteer een pagina

Netwerkbijeenkomst ‘Innovatoren van de Bouw’

7 oktober 2020

0,00 (excl. btw)

Na succesvolle eerdere bijeenkomsten organiseren we op 7 oktober weer een waardevol netwerkmoment.

De eerdere bijeenkomsten stonden in het teken van duurzaamheid als kans om te innoveren voor organisaties, relevante opkomende wetgeving en certificatie in het kader van duurzaamheid en gezondheid. Deze editie gaat in het teken staan van het verbeteren van jouw concurrentiepositie middels duurzaamheid en het over de bühne krijgen van duurzaamheid bij jouw opdrachtgever.

Afgelopen periode laat zien dat we enorm snel kunnen veranderen als ‘het moet’. Binnen een mum van tijd stond iedereen klaar met een nieuwe (digitale) manier van werken. Laten we het verandermoment aangrijpen voor een verdere stap in de vernieuwing en verduurzaming van jullie organisaties!

Wanneer alles weer volledig genormaliseerd is en alle project(ideeën) weer van de grond komen, gaan klanten en opdrachtgevers op zoek naar de meest toekomstbestendige leverancier. Vanuit de benchmark is gebleken dat jullie de ideeën en ambitie hebben om de superieure duurzame oplossing aan te bieden.

De bijeenkomst op 7 oktober a.s. staat in het teken van de commercialisering van duurzaamheid, waarin Rogier Joosten van Studio R ons meeneemt in het over de bühne krijgen van de koopargumenten van duurzaamheid. Aan de hand van voorbeeldprojecten en referenties als Circulaire Renovatie van Heineken in Zoeterwoude en de Green House in Utrecht laat hij zien waarom de opdrachtgevers in kwestie uiteindelijk over de streep zijn gegaan. Deze waardevolle middag zal met name ontstaan door de interactie met deelnemers.

We nodigen jullie daarom graag uit om op 7 oktober aan te sluiten bij de vijfde Netwerkbijeenkomst ‘Innovatoren van de Bouw’, met als overkoepelende thema’s duurzaamheid, circulariteit en commercialisering.

Het programma van de bijeenkomst op 7 oktober bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inloop en introductie deelnemers
  • De opgave voor 2025, wat voor samenwerkingsvormen vergroten de haalbaarheid van gestelde doelen?
  • Gastspreker Rogier Joosten geeft inzicht in de koopargumenten en uitgangspunten waar klanten naar op zoek zijn aan de hand van project de Green House Utrecht en project Circulaire Renovatie Heineken Zoeterwoude.
  • De vertaling van deze uitgangspunten  naar een eigen commercialiseringsplan, welke koopargumenten zijn er en waar moet mijn oplossing aan voldoen?

Het netwerk ‘Innovatoren van de Bouw’ is een netwerk voor vooruitstrevende innovatoren uit de sector, waarbij we in een aantal inhoudelijke sessies gezamenlijk kijken naar de realisatie en versnelling van innovatie. Dit netwerk biedt een platform om elkaar te informeren, inspireren en elkaar te voorzien van tips en tools om succesvol te implementeren.

In het kort

Wanneer?

7 oktober 2020
15.00-16.30 uur

Investering

De netwerkbijeenkomsten ‘Innovatoren van de Bouw’ worden door Bureau de Bont kosteloos aangeboden.

Locatie

Digitaal.

Het programma van de bijeenkomst op 7 oktober bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Inloop en introductie deelnemers
  • De opgave voor 2025, wat voor samenwerkingsvormen vergroten de haalbaarheid van gestelde doelen?
  • Gastspreker Rogier Joosten geeft inzicht in de koopargumenten en uitgangspunten waar klanten naar op zoek zijn aan de hand van project de Green House Utrecht en project Circulaire Renovatie Heineken Zoeterwoude
  • De vertaling van deze uitgangspunten naar een eigen commercialiseringsplan, welke koopargumenten zijn er en waar moet mijn oplossing aan voldoen?

Wil je eerst meer weten over de netwerkbijeenkomsten ‘Innovatoren van de Bouw’, onze onderscheidende aanpak of Bureau de Bont en onze dienstverlening? Neem dan contact op met Tobias Somers of Rutger Wilschut.