Selecteer een pagina

Online bijeenkomst ‘Duurzame inzetbaarheid in de bouwsector’

10 december 2020

0,00 (excl. btw)

Het blijft een onzeker jaar, wanneer kunnen we weer vaker op kantoor werken en wanneer kunnen we elkaar als team weer ontmoeten? De onzekerheid van de afgelopen periode maar ook het werken op afstand heeft invloed op de spanning die medewerkers ervaren. De scheiding tussen privé en werk is weggevallen, de werkdagen zijn ongemerkt langer, je kan niet even je frustratie delen met een collega en rechtstreekse waardering van de leidinggevende is ook niet vanzelfsprekend.

Hoe zorg je ervoor dat je als organisatie oog houdt voor deze signalen? Hoe voorkom je dat medewerkers langdurig uitvallen? Welke preventieve maatregelen kun je als organisatie hiervoor nemen? Vragen die ons als HR-medewerkers bezighouden in deze onzekere tijden.

De online bijeenkomst van het Human Capital Netwerk in de bouw staat op 10 december in het teken van het onderwerp; ‘Duurzame inzetbaarheid in de bouwsector’.

In het kort

Wanneer?

10 december 2020
15.00 – 17.00 uur

Doelgroep

De bijeenkomst is voor alle HR- en opleidingsspecialisten in de brede bouwsector.

Investering

De online bijeenkomst wordt door Bureau de Bont kosteloos aangeboden.

Locatie

Digitaal

Duurzame inzetbaarheid in de bouwsector. Hoe behoud je oog voor stresssignalen van medewerkers? Hoe voorkom je uitval van medewerkers binnen de organisatie? En welke preventieve maatregelen kun je als organisatie hiervoor nemen?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maaike Korenstra en Rosa Bosman.

Wil je jezelf aansluiten bij het Human Capital Netwerk en nooit meer iets missen? Meld je aan via info@bureaudebont.nl.