Selecteer een pagina

Organiseren van Project Start-ups

12 juni 2019

495,00 (excl. btw)

Met een PSU krijg je inzicht in en begrip voor de belangen en persoonlijke kwaliteiten van de belangrijke projectbetrokkenen. Het levert commitment op aanpak, verantwoordelijkheden en procesgang en voert regie op stakeholders- en risicobeheersing. In deze eendaagse training lopen we alle elementen van de PSU met elkaar door.

Leer hoe je jouw collega-projectleiders en projectteams begeleidt bij de voorbereiding en uitvoering van Project Start-ups. Je ziet precies waar opdrachtgevers en projectleiders mee worstelen. Met die signalen en oplossingen help je het management van jouw organisatie om projectmanagement te professionaliseren.

Effect voor deelnemer en organisatie

Je helpt je collega’s bij een goede start van hun project door de Project Start-up voor te bereiden. Je begeleidt de PSU, laat het team de opdracht aanscherpen en met elkaar vormgeven en brengt de projectleider in positie. Opdrachtgevers leren met jou hoe ze hun rol beter kunnen invullen. Het projectmanagement binnen je organisatie wordt geprofessionaliseerd.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers van bouw- en infrabedrijven die projectteams willen begeleiden bij het houden van een Project Start-up.

In het kort

Wanneer?

12 juni 2019
09.00-17.00 uur

Investering

€ 495,- (excl. btw)

Doelgroep

Medewerkers van bouw- en infrabedrijven die projectteams willen begeleiden bij het houden van een Project Start-up.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

In deze training komt aan de orde:

  • Het stellen van doelen voor de Project Start-up;
  • Werken met verschillende werkvormen;
  • Faciliteertechnieken.

Wil je meer weten over onze onderscheidende aanpak, deze training of over de mogelijkheden rondom een incompany traject? Neem dan contact op met Kristen Wokke of Martijn Scheijde.