Selecteer een pagina

Return On Investment (ROI) van kwaliteitsmanagement

14 april 2020

0,00 (excl. btw)

In iedere organisatie wordt tijd en energie gestoken in kwaliteitsmanagementsystemen. Niets doen is geen optie. Maar klopt de businesscase? Wat levert het op?

Wil jij de (aantoonbare) opbrengst van het kwaliteitsmanagementsysteem binnen jouw organisatie inzichtelijk brengen en verhogen? Dan gaan we graag met jou het gesprek aan hoe je Return On Investment (ROI) van kwaliteitsmanagement inzichtelijk maakt. Het meetbaar krijgen van de ROI van kwaliteitsmanagement is een belangrijke stap in het creëren van een sluitende businesscase voor het kwaliteitsmanagementsysteem.

In de aankomende periode organiseert Bureau de Bont een benchmark bij onze klanten in de bouwsector waarin we 10 vragen stellen over de toegevoegde waarde van kwaliteitsmanagement. Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij de (belangrijkste) uitkomsten hiervan en gaan we graag met de deelnemers hierover in gesprek.

Wij nodigen je graag uit voor een leerzame middag waarin we met jou en collega vakmanagers een plenaire discussie willen voeren over ROI van kwaliteitsmanagement.

Wij heten je van harte welkom in het kantoor van Bureau de Bont in Amersfoort.

Programma

15:00 uur: Inloop

15:15 uur: Inhoudelijk programma

  • Presentatie Bureau de Bont benchmark ROI-kwaliteitsmanagement
  • Plenaire discussie “ROI van kwaliteitsmanagement”, o.a. op basis van de benchmark toegevoegde waarde van kwaliteitsmanagement

17:00 uur: Afsluiting en borrel

Wat levert dit op?

Je gaat naar huis met de belangrijkste resultaten van onze benchmark en tenminste 3 bruikbare tips om de ROI van jouw kwaliteitsmanagementsysteem inzichtelijk te krijgen en/of te verhogen.

Wie doen mee?

Het kwaliteitsnetwerk Bouw is een inmiddels bekend netwerk van kwaliteitscoördinatoren, -managers en auditoren die allen investeren in kennis en ontwikkelingen op de thema’s: Kwaliteit, Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit netwerk biedt daarom een platform ter inspiratie en kennisoverdracht in de vorm van Masterdialogen rondom een specifiek onderwerp binnen deze thema’s.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

14 april 2020
15.00-17.00 uur (incl. netwerkborrel).

Investering

Aan dit kwaliteitsnetwerk zijn geen kosten verbonden.

Doelgroep

Kwaliteitscoördinatoren, -managers en auditoren.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

15.00 uur: Inloop

15.15 uur: Inhoudelijk programma

  • Presentatie Bureau de Bont benchmark ROI-kwaliteitsmanagement
  • Plenaire discussie ‘ROI van kwaliteitsmanagement’, o.a. op basis van de benchmark toegevoegde waarde van kwaliteitsmanagement

17.00 uur: Afsluiting en borrel

Mocht u vragen hebben over deze Masterdialoog of wilt u meer informatie over Bureau de Bont en onze dienstverlening, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Warner Schumacher of Gertjan Wessels.