Selecteer een pagina

Training Projectmatig werken in de zorg

17 juni 2021

395,00 (excl. btw)

Voor medewerkers in de zorg (nieuw) in de rol als projectleider/-medewerker

Zorgorganisaties zijn continu in ontwikkeling. Dit vraagt van hun medewerkers dat zij in staat zijn  mee te bewegen met verandering. Door veranderingen op een projectmatige wijze op te pakken wordt het rendement van de resultaten vergroot en worden doelen makkelijker en tijdig behaald. Vanuit Bureau de Bont hebben we de overtuiging dat er niet één passende methodiek is voor het aanvliegen van projecten. Wij geloven in maatwerk.

Iedere organisatie is namelijk uniek en ieder project is anders. Er zijn echter wel een aantal basisprincipes die bij ieder project toepasbaar zijn om deze tot een succes te brengen. In deze ééndaagse training van Projectmatig werken in de zorg nemen wij deelnemers mee in de basis van het projectenproces, van start tot afronding. Tijdens de training delen wij onze kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken en bieden we de ruimte om het dialoog aan te gaan over persoonlijke casuïstiek uit de praktijk.

Deelnemen aan deze training levert de basiskennis rondom projectmanagement op. Het geeft je de handvatten en concrete voorbeelden om jou, samen met jouw organisatie, verder in het projectmanagement te verdiepen. Het geeft inzicht in de verschillende facetten die bij effectief projectmatig werken komen kijken. In de training komen o.a. de volgende vragen aan bod:

  • Wanneer is iets een project?
  • Welke fasen kent een project?
  • Welke rollen zijn er in een project?
  • Hoe betrek je anderen bij jouw project?

Ben jij startend in de rol als projectleider/-medewerker? En ben je getriggerd door deze vragen? Schrijf je dan voor deze ééndaagse training in via onderstaand formulier.

Categorie:

In het kort

Wanneer?

17 juni 2021
09.00-17.00 uur

Investering

€ 395,- (excl. btw)

Doelgroep

(Startende) projectleiders/-medewerkers met interesse in de basisprincipes van projectmatig werken

Locatie

Digitaal of fysiek op locatie

De training geeft inzicht in de basisprincipes van het projectmatig werken. Theorie en casuïstiek uit de dagelijkse praktijk worden in deze training afgewisseld voor maximaal resultaat. In de training komen o.a. de volgende vragen aan bod:

  • Wanneer is iets een project?
  • Welke fasen kent een project?
  • Welke rollen zijn er in een project?
  • Hoe betrek je anderen bij jouw project?

Wil je meer weten over deze training? Neem dan contact op met Sanne Huisman of Eline Scheer.