Selecteer een pagina

Uitnodiging ‘Binden van professionals in de bouw’

21 november 2018

95,00 (excl. btw)

Waar vind je goed presterende professionals? Op welke manier blijf je als organisatie aantrekkelijk voor professionals? Bureau de Bont nodigt je uit voor de bijeenkomst ‘Binden van professionals in de bouw’ om een antwoord te vinden op deze vragen.

Het is niet gemakkelijk meer, het vinden van goed presterende professionals. De lijst van projecten in de bouw- en infrasector is duizelingwekkend lang. Professionals in de sector werken graag aan gave projecten, nu de keuze groot is en goede medewerkers schaars is het voor organisaties steeds belangrijker om naast het binnenhalen van deze projecten ook het aantrekken en behouden van deze professionals prioriteit te geven.

Welke drijfveren heeft een professional in de bouwsector? Hoe kan je als organisatie invloed uitoefenen op de binding van medewerkers aan de organisaties? Graag willen we deze middag gezamenlijk met elkaar in gesprek. Ontwikkelmogelijkheden, teamverband en de betekenis van het werk zijn bijvoorbeeld onderwerpen waar we mee aan de slag gaan. Na de middag ga je naar huis met praktische tips om het binden van professionals verder te brengen in praktijk. Kortom: een middag die je niet mag missen!

In het kort

Wanneer?

21 november 2018,
15.00-18.00 uur

Investering

€ 95,- (excl. btw)

Doelgroep

Leidinggevenden en HRM-verantwoordelijken in de bouwsector.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP Amersfoort

De bijeenkomst op 21 november 2018 (incl. netwerkborrel) is interessant voor onder andere leidinggevenden en HRM-verantwoordelijken in de bouwsector. Voor deelname aan de bijeenkomst vragen we een bijdrage van € 95,-. Neem gratis een introducé mee!