Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Organisatieontwikkelaar met gevoel voor zorgverkoop

We kunnen er niet meer omheen: zorgverkoop is een essentieel proces binnen Zorg- & Welzijnsorganisaties om de continuïteit van de organisatie te garanderen. Ook bij onze klanten ontstaat steeds meer de behoefte om de zorgverkoop verder te professionaliseren en sterker te positioneren binnen de organisatie. We willen de impact van zorgverkoop in zorginstellingen nog verder versterken. Daar hebben we jou voor nodig!

Ben jij bekend in de wereld van zorgverkoop/-inkoop en ben jij opzoek naar een dynamische en uitdagende baan die geen dag hetzelfde is, met veel ruimte voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling? Dan is het vak als organisatieontwikkelaar bij Bureau de Bont misschien wel iets voor jou.

Wie zijn wij?

Gezond organiseren is ons vak! Bureau de Bont helpt organisaties succesvol te zijn in de zorg, bouw en infra. We proberen hierbij continu aan te sluiten op de ambities, uitdagingen en ontwikkelingen van organisaties. Wij geloven dat elke medewerker en iedere organisatie potentieel heeft voor verdere ontwikkeling. Vanuit onze expertise kijken we samen met de organisatie wat nodig is om doelstellingen te bereiken. In de zorg zit onze expertise op de pijlers: kwaliteit, accountmanagement en cultuur & leiderschap. Dit doen wij vanuit de rol die nodig is voor succes: adviseur, trainer, coach, procesbegeleider, projectleider of interim ondersteuner.

Zorgverkoop is een belangrijk onderdeel van het proces dat wij accountmanagement noemen. Accountmanagement is breder dan enkel het contracteren van zorg, diensten en behandeling. Strategie, inzicht in de markt, netwerkend werken, relatiebeheer en de vertaling van contracten naar de praktijk, bepalen uiteindelijk het resultaat in de zorgverkoop.

Wat kun je verwachten?

Wij zijn op zoek naar iemand die wilt bijdragen aan het doorontwikkelen en professionaliseren van accountmanagement in de zorg. Iemand die enthousiast wordt van ondernemen, van het vak en bij wil dragen aan het succes van zorgorganisaties.

De wijze waarop je bezig bent met zorgverkoop binnen organisaties verschilt. Denk aan het adviseren over de positionering van zorgverkoop in de organisatie, het doorontwikkelen en begeleiden van de succesvolle leergang accountmanagement. Ook kun je vanuit een interim rol zelf aan de knoppen draaien of  ga je als projectleider aan de slag.

Passen de volgende kenmerken bij jou?

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring waarvan 2-3 jaar relevante ervaring in/rondom de zorgverkoop of zorginkoop
  • Academisch werk- en denkniveau
  • Een drive om te ondernemen, te netwerken en commerciële kansen te pakken
  • Een hart voor zorg en welzijn
  • Resultaatgericht in denken en doen
  • Kennis over de actuele trends, ontwikkelingen en het spel binnen de zorg en de zorgverkoop
  • Een gezonde dosis humor, nieuwsgierig en leergierig
  • Werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig projecten oppakken

Als business- en organisatieontwikkelaar ben je onderdeel van het zorgteam, een klein team met leuke collega’s. Bureau de Bont biedt gunstige arbeidsvoorwaarden om flexibel te kunnen werken en organiseren regelmatig leuke activiteiten met het volledige BdeB-team.

Interesse?

Word je enthousiast en pas je in ons profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar Christine Koster (c.koster@bureaudebont.nl). Wil je meer weten of heb je vragen, neem gerust contact op met Marleen Leermakers (06-82745986) of Jesper van der Waal (06-53722909).

Marleen Leermakers

Marleen Leermakers

Senior organisatieontwikkelaar

Jesper van der Waal

Jesper van der Waal