Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is.

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor.

High performance – topsport in bouw en zorg

Waar onderscheiden goed presterende professionals zich in? In welke omgeving presteren professionals het best en hoe kun je dit beïnvloeden? Bureau de Bont nodigt je uit om in de wereld van high performance te stappen en een antwoord te vinden op deze vragen voor jouw organisatie. Neem gratis een introducé mee.

Als je ergens vol voor gaat, krijg je automatisch te maken met twijfels, verwachtingen, succes en tegenslag. Kelly Dekker is sport- en performancepsycholoog en werkt met high performers in sport, arts en business. Ze is de oprichter van de High Performance Academy. Hier leer je vaardigheden om succesvol te blijven presteren onder alle omstandigheden. Naast dat je leert hoe je de best mogelijke resultaten boekt, leer je ook hoe je jouw leven (nog) fijner inricht. We zijn immers meer dan onze prestaties.

Gezien het succes van de vorige bijeenkomst willen we je nogmaals samen met Kelly Dekker een middag meenemen in de theorie van High Performance Environment en het effect hiervan op organisaties. Wat kunnen we leren van de topsport? Bureau de Bont heeft een programma ontwikkeld waarbij de theorie uit de topsport samenkomt met de dagelijkse praktijk in de bouw en zorg. Je wordt geïnspireerd, krijgt tips uit de topsport en kan met vakgenoten sparren over de doorvertaling naar je eigen organisatie. Kortom, een middag die je niet mag missen!

Investering

Voor deelname aan de bijeenkomst vragen we een bijdrage van € 95,-. Neem gratis een introducé mee! Een mooie kans om je netwerk te verbreden.

Aanmelding

De bijeenkomst is interessant voor onder andere leidinggevenden en HRM verantwoordelijken in bouw- en zorgorganisaties. Klik hier om jezelf aan te melden. (Vul de naam van je introducé in het vakje opmerkingen in). Na ontvangst van je aanmelding ontvang je per mail een bevestiging en routebeschrijving.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze bijeenkomst, onze onderscheidende aanpak of Bureau de Bont en onze dienstverlening? Neem dan contact op met Maaike Korenstra of Marleen Leermakers.

Maaike Korenstra

Maaike Korenstra

Organisatieontwikkelaar

Marleen Leermakers

Marleen Leermakers

Organisatieontwikkelaar

In het kort

Wanneer?

5 juni 2018
15.00-18.00 uur

Investering

Voor deelname aan de bijeenkomst vragen we een  bijdrage van € 95,- (excl. btw). Neem gratis een introducé mee!

Doelgroep

Voor onder andere leidinggevenden en HRM verantwoordelijken in bouw- en zorgorganisaties.

Locatie

Bureau de Bont
Koningin Wilhelminalaan 12
3818 HP  Amersfoort