Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Realiseerbare creativiteit in uw organisatie-ontwikkelvraagstukken

Uw organisatie kent van tijd tot tijd uitdagingen waarvoor u externe inspiratie of advies wenst. Daarbij bent u op zoek naar inspirerende oplossingen gebaseerd op de nieuwste inzichten en expertises die er op de markt te krijgen zijn, maar die ook toepasbaar gemaakt kunnen worden op uw specifieke uitdaging en daarbij ook daadwerkelijk leiden tot het gewenste effect.

Als verfrissend alternatief op standaard adviesbureaus hebben Suit-case en Bureau de Bont een gezamenlijke aanpak ontwikkeld voor dit soort vraagstukken. Hierbij bundelen we de expertise van bijna of net afgestudeerde WO-studenten met de marktkennis en expertise van Bureau de Bont. Door het combineren van het perspectief van de student met die van ervaren organisatie-ontwikkelaars worden vernieuwende en realiseerbare oplossingen voor uw uitdaging gegenereerd en gerealiseerd. U maakt gebruik van ons gezamenlijke en aanvullende expertise en netwerk.

Waarom deze dienst?

Wij hebben beiden de ambitie om de branche, de organisaties daarin en de mensen die erin werken te helpen een blijvende ontwikkeling te creëren. Het is juist deze ambitie die ons samenbrengt. Wij geloven dat uw organisatie nog verder kan groeien door onze diversiteit en afzonderlijke kracht.

Wat bieden wij u met de expert casestudie?

Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de Casestudie-methodologie en de expertise en creativiteit van Suit-case en Bureau de Bont. De methodologie gaat uit van maximale creatieve inspiratie en ideegeneratie in de beginfase, hieruit ontstaat een breed scala van ideeën die dan door analyse en validatie teruggebracht worden tot haalbare oplossingen. De passende oplossing wordt vervolgens uitgewerkt en de realisatie van het plan wordt begeleid.

Wat voor vraagstukken?

Alle vraagstukken in de brede bouw- en infrabranche die te maken hebben met de ontwikkeling van de branche, uw organisatie, uw tender, uw project of uw mensen.

Bent u benieuwd naar ons gezamenlijk concept of de bijbehorende randvoorwaarden? Neem dan contact met ons op, wij plannen graag een kennismaking met u in.

Marc Bolier: Suit-case (06-36538605)
Martijn Scheijde: Bureau de Bont (06-29151582)

Martijn Scheijde

Martijn Scheijde

Managing consultant