Selecteer een pagina

Rollen in projecten

Wij helpen onze klanten in de bouw & infrasector met het beheerst uitvoeren van complexe projecten door het vervullen van verschillende rollen in uw projecten. Om (technisch) complexe projecten goed te kunnen ondersteunen beheersen onze mensen de verschillende aspecten van projectmanagement. Zodat wij vanaf morgen uw projectteam kunnen aanvullen met de gevraagde expertise en daadkracht.

Onze mensen in projecten richten zich onder andere op:

  • Aansturing van teams 
  • Kwaliteitsmanagement (QA/QC)
  • Risicomanagement
  • Projectmanagement op basis van System Engineering 
  • Scopemanagement (VTW’s)
  • Omgevingsmanagement
  • Op- & afleveren

SAAone

SAAone is één van de vijf SAA projecten (Schiphol – Amsterdam – Almere), gezamenlijk het grootste wegenprogramma wat Nederland rijk is. Bureau de Bont heeft voor de aannemerscombinatie SAAone de rol van realisatiecoördinator vervuld, en bijgedragen aan de projectbeheersing van de softwareapplicatie voor de wisselbaan A1-A6. Bureau de Bont heeft zodoende bijgedragen aan de te realiseren versnelling en het ontvangen van het beschikbaarheids- en voltooiingscertificaat.

U-centRaal

U-centRaal realiseert voor ProRail de vernieuwing van het spoorknooppunt Utrecht Centraal in het project Doorstroom Station Utrecht (DSSU). Eén van de omvangrijkste en meest complexe spoorprojecten ooit, waar Bureau de Bont zich heeft ingezet in de rol van kwaliteitsmanager voor de aannemerscombinatie.

A4all

De aannemerscombinatie A4all stond voor de schone taak de A4 tussen Delft en Schiedam (A4DS) door te trekken. Een zeer bijzonder project: de dwars door een natuurgebied, een landtunnel en een verdiepte bak. Bureau de Bont heeft met name voor de Tunnel Technische Installaties met succes verschillende projectbeheersingsrollen vervuld. Met als kroon op het werk: de opening van de Ketheltunnel en de A4 Delft Schiedam.

Meer informatie? Neem contact op met:

Tirza Huisingh

Tirza Huisingh

Organisatieontwikkelaar

Sjoerd van Loon

Sjoerd van Loon

Organisatieontwikkelaar