Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Scenario’s in tijden van Corona

De Coronamaatrelen gaan nog lang grote maatschappelijke en economische consequenties hebben. Dit veroorzaakt op zijn minst verstoring en vertraging van uw business en projecten en op zijn slechtst uitstel en soms zelfs afstel met alle bedrijfseconomische consequenties van dien.

In 2019 maakte u net als al uw concullega’s de strategische plannen voor 2020. Een kwartaal onderweg in 2020 lijkt het of het überhaupt geen zin meer heeft om te reflecteren op de voortgang van die plannen. De onzekerheid hoe deze crisis zich verder gaat ontwikkelen, vergt meerdere strategische scenario’s voor uw business en bedrijf. Dat vraagt de volle inzet van de toppers van uw bedrijf, terwijl die net bezig zijn met het opvangen van de verstoringen en vertragingen. Gezien de maatregelen, is het ook lastig hen in een zaaltje bij elkaar te laten komen om de scenario’s uit te werken. Scherpte, efficiëntie en pragmatiek zijn nu dus noodzakelijk; op afstand en digitaal, bij deze tijd passende randvoorwaarden.

Net als u worden wij ook geraakt door de Coronamaatregelen. Dat betekent echter ook dat er bij enkele van onze professionals tijd vrij komt om onze relaties ook in deze tijden bij te staan op onze pragmatische (en tegenwoordig ook digitale) manier. Door een goede voorbereiding, effectieve begeleiding en direct toepasbare uitwerking bespaart u tijd en kunt u zich vooral bezighouden met hetgeen waar het om draait: de continuïteit van uw eigen business!

Behoefte om van gedachten te wisselen? Vragen? Hulp nodig om de scenario’s voor uw bedrijf op een professionele manier met uw kernteam uit te werken? Wij staan voor u klaar! Neem contact op met Martijn Scheijde of Jesper van der Waal via 033-4556030.

Martijn Scheijde

Martijn Scheijde

Managing consultant

Jesper van der Waal

Jesper van der Waal

Managing consultant