Selecteer een pagina

Wij helpen organisaties succesvol te zijn in het verwerven van opdrachten en contracten. Daarmee leveren we een substantiële bijdrage aan de continuïteit van organisaties.

Zorg

In de Zorg & Welzijn zijn grote veranderingen aan de gang die direct effect hebben op de financiering van zorg en diensten en daarmee de continuïteit van uw organisatie. De uitdaging ligt in het behouden van continuïteit door succesvol te zijn in het verkoopproces, een nieuw kernproces voor zorgorganisaties. Dit vraagt om commercieel denken en sterk accountmanagement. Wij kunnen u vanuit verschillende rollen helpen met het (door)ontwikkelen van het verkoopproces en versterken van het accountmanagement in uw organisatie:

Bouw

Tenderen is al geruime tijd de realiteit in de brede- bouw & infrasector. De één is daar alleen wat succesvoller in dan de ander. Wij helpen organisaties om tenders te winnen en de tenderafdeling, het tenderteam en het tenderproces te professionaliseren om de structurele winkansen te verhogen. Wij zijn ervan overtuigd dat het succes in tenders wordt bepaald door continu aandacht te hebben voor zowel de menskant als de structuurkant. Dat doen wij in de verschillende rollen:

Opleiden

Neem deel aan onze bewezen effectieve leergang accountmanagement of diverse verdiepingssessies die inzoomen op actuele thema’s en uitdagingen in het accountmanagement.

Tenderstrateeg

In lijn met de uitvraag zorgen wij voor het succesvol samenstellen en opstarten van het team om vervolgens samen de strategy to win te formuleren en deze SMART in uw voorstel te vertalen.

l

Interim ondersteuner

Wij bieden tijdelijke ondersteuning. Bijvoorbeeld in de begeleiding van aanbestedingen, subsidietrajecten of in de functie van accountmanager/ zorgverkoper.

EMVI-coördinator

Wij zorgen samen met u voor een goed en onderscheidend plan, waarmee u het onderscheid kunt maken bij uw opdrachtgevers.

}

Projectmanager

Wij dragen bij aan het succesvol implementeren van de principes van accountmanagement in uw organisatie.

i

Reviewer

Met dank aan onze jarenlange ervaring in de bouwbranche en met tenders kunnen wij oplossingsgericht reviewen en zo uw kans op succes vergroten.

Strategisch coach

Wij dragen bij aan het opzetten/optimaliseren en vertalen van de verkoopstrategie; denk daarbij aan de vertaling van organisatiedoelen naar concrete verkoopdoelen, verbetertrajecten, inspiratie op hernieuwde positionering of een coaching traject gericht op persoonlijke effectiviteit.

Organisatieontwikkelaar

Wij zorgen door verdere professionalisering van uw tenderafdeling dat de winkansen voor tenders structureel worden vergroot.

Nieuwsgierig hoe u een succesvol verkoopproces kunt organiseren binnen uw organisatie?
Meer informatie kunt u hier vinden.

Wilt u ook graag uw winkansen vergroten?

Meer informatie? Neem contact op met:

Zorg

Marleen Leermakers

Marleen Leermakers

Senior organisatieontwikkelaar

Bouw

Lex Halsema

Lex Halsema

Senior organisatieontwikkelaar