Selecteer een pagina

Bureau de Bont: sterk in ontwikkeling!

Klik hier voor een nadere kennismaking met de organisatie

Aanjagen en implementeren van innovatie

Klik hier voor meer informatie over het versterken van de New Business & Marketing afdeling

Succesvol verwerven van opdrachten en contract

Lees hier meer over de leergang Accountmanagement in de zorg

Het ontwikkelen en implementeren van een projectmanagement applicatie

Klik hier voor meer informatie over de toekomst van kwaliteitsmanagement

Al onze trajecten zijn maatwerk, omdat geen organisatie hetzelfde is

En omdat ook geen mens hetzelfde is, stellen onze mensen zich aan u voor

Inzicht in de eigen Projectsamenwerking

Klik hier voor meer informatie en een gratis QuickScan

Uitnodiging Marktchallenge 1 december 2017

Op 1 december 2017 organiseert het programma ‘Intelligente Infra’ haar eerste Marktchallenge. Het doel van deze middag is enerzijds om geïnteresseerden en relaties kennis te laten maken met het programma. Anderzijds gebruiken we het moment om ons gezamenlijk te verdiepen in twee inhoudelijke thema’s: ‘Het open platform van de i-WKS’ en ‘Innovatie vs. projectmatig werken’.

Wanneer: Vrijdag 1 december 2017, 14:00 – 17:00 uur
Waar: Utrecht Westraven – LEF
Voor wie: Iedereen die geïnteresseerd is in onderstaande thema’s
Aanmelden tot: Uiterlijk 24 november 2017 via het aanmeldformulier
Voor extra informatie: Mail naar g.wessels@bureaudebont.nl

Opening (14:00 uur)

Het meerjarenprogramma ‘Intelligente Infra’ (14:15 – 14:45 uur)

Het meerjarenprogramma ‘Intelligente Infra’ is een samenwerkingsinitiatief tussen de bouw, ingenieurs en overheid. ‘Intelligente Infra’ is een gezamenlijk programma van Arcadis, BAM, Connecting Mobility, Dura Vermeer, Heijmans, Rijkswaterstaat, TBI en VolkerWessels dat wordt gefaciliteerd door Bureau de Bont. Naast de focus op het delen van informatie en kennis wordt het programma gekenmerkt door de sterke wil om aan de slag te gaan en concrete proeftuinen in Nederland te organiseren. Dit zal allemaal benaderd worden vanuit de mogelijkheden van de infrastructuur. Met het programma streven we als sector twee maatschappelijke ambities na. Het bijdragen aan een intelligenter wordende (rijks)infrastructuur om de veiligheid en mobiliteit van de weggebruiker te verbeteren en de beschikbare budgetten beter te benutten met betrekking tot het beheer en onderhoud van bestaande en nieuw aan te leggen infrastructuur.

Welke mogelijkheden biedt het open platform van het i-WKS voor jouw organisatie? (14:45 – 16:30 uur)

Het nieuwe wegkantsysteem (i-WKS) vormt een open platform waar andere functies aan toegevoegd kunnen worden. Het i-WKS is makkelijk uit te breiden en flexibiliteit staat voorop. Rijkswaterstaat wil dit mogelijk maken door de hard- en software van elkaar te scheiden.

Het programma ‘Intelligente Infra’ ziet dit als een uitdaging en wil graag gezamenlijk in gesprek gaan over de kansen van dit open platform. Met deze middag dagen we alle geïnteresseerden uit mee te denken over de kansen die dit open platform biedt.

Innovatie vs. projectmatig werken (14:45 – 16:30 uur)

Innovatie inbrengen in het primaire proces of in het project is een hele uitdaging. Doordat elke partij wordt afgerekend op gemaakte afspraken, creëer je een omgeving waarin alles mag, zolang het maar binnen de afspraken blijft. Dodelijk voor innovatie. Tijdens deze sessie wordt ingegaan op de vraag: Hoe doorbreken we dit denken en creëren we weer ruimte voor echte innovaties?

Gezamenlijke afronding (16:30 – 17:00 uur)

Gelegenheid tot discussie en het stellen van vragen.

Borrel (17:00 uur)